Λειτουργία παράλληλης λαϊκής αγοράς στη Νιγρίτα

Ξεκινά η παράλληλη λειτουργία λαϊκής αγοράς στη Νιγρίτα, για προληπτικούς λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας και περιορισμού της διάδοσης ιού COVID-19 και προκειμένου να εξασφαλιστεί η δραστηριοποίηση όλων των παραγωγών και όλων των εμπόρων που δικαιούνται να συμμετέχουν σε αυτές.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020 παράλληλα με την καθιερωμένη λαϊκή αγορά της Νιγρίτας, πίσω από το Δημαρχιακό Μέγαρο θα λειτουργήσει, τις ίδιες ώρες, λαϊκή αγορά και στην περιοχή του Κεντρικού Πάρκου της Νιγρίτας και στις οδούς Παγγαίου-Μονής Τιμίου Προδρόμου-Σφαγείων.

Σύμφωνα με τα μέτρα επιδημιολογικού συναγερμού που ισχύουν σε ολόκληρη τη χώρα, οι λαϊκές αγορές θα λειτουργούν με εμπόρους/παραγωγούς με αναστολή δραστηριότητας των βιομηχανικών προϊόντων και απόσταση μεταξύ των πάγκων τα 5 μέτρα.

· Λαϊκή αγορά (Δημαρχείο)

Στη λαϊκή αγορά Νιγρίτας πίσω από το Δημαρχείο, την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020, θα συμμετέχουν οι έμποροι/παραγωγοί, των οποίων οι άδειες είναι οικονομικά τακτοποιημένες και o αριθμός τους λήγει σε μονό αριθμό (1,3,5,7,9), με αναστολή δραστηριότητας των βιομηχανικών προϊόντων.

· Λαϊκή αγορά (Κεντρικό Πάρκο)

Στη λαϊκή αγορά Νιγρίτας στο Κεντρικό Πάρκο, την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020, θα συμμετέχουν οι έμποροι/παραγωγοί, των οποίων οι άδειες είναι οικονομικά τακτοποιημένες και o αριθμός τους λήγει σε ζυγό αριθμό (0,2,4,6,8), με αναστολή δραστηριότητας των βιομηχανικών προϊόντων.

Δεν ξεχνάμε:

🔴 Υποχρεωτική η χρήση μάσκας από ΟΛΟΥΣ

🔴 Υποχρεωτική η αποστολή μηνύματος στο 13033 από τους καταναλωτές:

X κενό ΟΝΟΜΑ κενό ΕΠΙΘΕΤΟ κενό ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ (μετακίνηση για προμήθεια αγαθών πρώτης ανάγκης όπου Χ βάζουμε τον αριθμό 2).

Τόσο οι πωλητές όσο και οι καταναλωτές παρακαλούνται να τηρήσουν αυστηρά τα μέτρα κατά της διάδοσης του κορωνοϊού.

Πληροφορίες:

Αντιδήμαρχος Αγροτικής & Οικονομικής Ανάπτυξης Θ. Μπιμπλιάς κιν. 6986006002

Κοινοποίηση