Αυξημένη η κίνηση στα αρτοποιεία των Σερρών-Οι Σερραίοι προτιμούν την Ροδίτικη βασιλόπιτα (Βίντεο)

Ρεπορτάζ: Χριστίνα Χατζοπούλου
Αυξημένη ήταν η κίνηση στα αρτοποιεία της πόλη των Σερρών και της περιφέρειας τελευταία ημέρα του χρόνου. Οι Σερραίες και οι Σερραίοι έσπευσαν να προμηθευτούν ψωμιά για τέσσερις ημέρες αφού τα αρτοποιία θα παραμείνουν κλειστά λόγω της Πρωτοχρονιάς. «Αυξημένη είναι η κίνηση τα αρτοποιεία της πόλης και του νομού Σερρών. Δεν περιμέναμε τόση κίνηση» αναφέρει ο πρόεδρος των αρτοποιών Γιώργος Παπαδόπουλος. «Το ψωμί σήμερα φεύγει σε μεγάλες ποσότητες καθώς οι καταναλωτές θα πρέπει να προμηθευτούν ψωμιά για τέσσερις ημέρες. Από χθες ξεκίνησαν οι παραγγελίες και σήμερα το πρωί» τονίζει ο κύριος Παπαδόπουλος.
Εκτός από το ψωμί οι καταναλωτές προμηθεύτηκαν και την πατροπαράδοτη βασιλόπιτα, την οποία θα κόψουν είτε στην αλλαγή του χρόνου είτε αύριο Πρωτοχρονιά. Σύμφωνα, με τον πρόεδρο των αρτοποιών Γιώργο Παπαδόπουλο, οι Σερραίοι προτιμούν σε μεγάλη πλειοψηφία την Ροδίτικη βασιλόπιτα. «Οι Σερραίοι καταναλωτές προτιμούν την Ροδίτικη. Η βασιλόπιτα σε μεγάλη πλειοψηφία. Πρόκειται, για βασιλόπιτα τύπου κέικ, με καρύδι μέσα στο μείγμα, σοκολάτα από επάνω ή γλάσο και στολισμένη αναλόγως»
Επίσης, όπως κάνει γνωστό ο κύριος Παπαδόπουλος οι αρτοποιοί δέχονται παραγγελίες από τους γονείς των βαφτιστηριών με τους νονούς και τις νονές να έρχονται και να παραλαμβάνουν τα δώρα.
Ο Πρόεδρος των αρτοποιών δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή χρονιά,  χρόνια πολλά υγεία και όσοι βρίσκονται στα νοσοκομεία να αναρρώσουν γρήγορα.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  • 0
  •  
  •