Πιέζει η ΟΕΒΕΣΣ για νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ για τις μικρές επιχειρήσεις που έμειναν εκτός του «ΔΙΕΞΟΔΟΣ» (Βίντεο)

Δεν έχει φτάσει ακόμη στα χέρια της ΟΕΒΕΣΣ η λίστα των σερραϊκών επιχειρήσεων που συμμετείχαν στο πρόγραμμα «ΔΙΕΞΟΔΟΣ» της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Σωτήρης Κοτσαμπάς τονίζει ότι είναι άδικο η Ομοσπονδία να μην έχει τα στατιστικά στοιχεία από τους επαγγελματίες ανά κλάδο που έλαβαν την επιχορήγηση του εν λόγω προγράμματος. «Δεν υπάρχει κάτι μεμπτό για να φοβούνται να μας δώσουν την λίστα απλά η καθυστέρηση οφείλετε είτε με τους υπαλλήλους είτε υπάρχει εντολή άνωθεν να μην δοθεί η λίστα; Βλέπω και σε άλλες πόλεις δεν υπάρχει ξεχωριστεί λίστα πχ Θεσσαλονίκη και Κιλκίς. Μόνο στην Ημαθία υπάρχει ξεχωριστή λίστα. Ο ιδιαίτερος του Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας μας είπε ότι τη λίστα της Ημαθίας δεν έχει σταλεί από την Περιφέρεια»

Ο κύριος Κοτσαμπάς για μια ακόμη φορά τονίζει ότι πολλοί Σερραίοι επιχειρηματίες αδικήθηκαν από το «ΔΙΕΞΟΔΟΣ» καθώς έμειναν εκτός προγράμματος. Μάλιστα, όπως λέει ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ, για το θέμα είχε συνάντηση το μεσημέρι της Πέμπτης 14 Ιανουαρίου, με τον αντιπεριφερειάρχη Σερρών έτσι ώστε να υπάρξει ένα νέο πρόγραμμα διαφορετικό, ένα νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ για να μπουν αυτή τη φορά μικρές επιχείρησες όπως της εστίασης και του εμπορίου.

Κοινοποίηση