Χρ. Μέγκλας: «Καλούμε τους καταναλωτές να στηρίξουν τις τοπικές επιχειρήσεις»

Να στηρίξουν τις τοπικές επιχειρήσεις καλεί τους καταναλωτές, ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Σερρών Χρήστος Μέγκλας, μετά το επίσημο άνοιγμα του λιανεμπορίου.

Παράλληλα, απευθύνει έκκληση προς επαγγελματίες, εργαζόμενους και καταναλωτές, να τηρήσουν απαρέγκλιτα τα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μέγκλας δήλωσε:
«Το άνοιγμα του λιανεμπορίου αποτελεί θετική εξέλιξη και δίνει ανάσα στις εμπορικές επιχειρήσεις για να μπορέσουν να λειτουργήσουν κατά την εκπτωτική περίοδο, τηρώντας, φυσικά, τα απαιτούμενα μέτρα και πρωτόκολλα υγειονομικής ασφαλείας.
Καλούμε τους καταναλωτές να στηρίξουν τις τοπικές μας επιχειρήσεις και να ενισχύσουν τους Σερραίους επαγγελματίες. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, είναι αναγκαίο να επιδείξουμε ισχυρή τοπική καταναλωτική συνείδηση και να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις μας να ξεπεράσουν αυτή την πρωτόγνωρη κρίση.
Παράλληλα, απευθύνουμε έκκληση τόσο στους επαγγελματίες και τους εργαζόμενους όσο και στους καταναλωτές, να τηρούν αυστηρά και απαρέγκλιτα τα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας. Είναι αναγκαία η συμβολή όλων μας ώστε να προστατέψουμε τη δημόσια υγεία και να συνεχίσουμε την επάνοδο μας στην κανονικότητα».

Κοινοποίηση