Τα παιδιά των ΚΔΑΠ του Δήμου Βισαλτίας παραλαμβάνουν τα ποδήλατά τους


Με δώρο ένα ποδήλατο σε κάθε παιδί των Κ.Δ.Α.Π., ο Δήμος Βισαλτίας και η Κοινωφελής Επιχείρηση ανταποδίδουν την εμπιστοσύνη των γονιών και καλωσορίζουν τα παιδιά που έκαναν εγγραφή στις δημοτικές δομές για την περίοδο 2020-2021.

Αυτή η δύσκολη περίοδος που βιώνουμε όλοι λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και της κοινωνικής αποστασιοποίησης, έχει επηρεάσει τα παιδιά , με την ανατροπή της καθημερινότητάς τους, την διακοπή των εξωσχολικών δραστηριοτήτων και την αποστασιοποίηση από τους φίλους τους.

Μέσα σε αυτή την κατάσταση ο Δήμος Βισαλτίας και η Κοινωφελής Επιχείρηση προσφέρουν στα παιδιά ένα δώρο ελπίδας και ελευθερίας. Τους δίνουν την δυνατότητα να αγαπήσουν το ποδήλατο, να αθληθούν και να αναπτύξουν περιβαλλοντική συνείδηση.

Η αρχή έγινε με τα ΚΔΑΠ Τερπνής, Δημητριτσίου και Βέργης. Τις επόμενες ημέρες θα παραδοθούν τα ποδήλατα στα παιδιά των ΚΔΑΠ Μαυροθάλασσας και Ιβήρων και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με τα ΚΔΑΠ Σιτοχωρίου, Νιγρίτας, Ανθής και Φλαμπούρου.

Τα ποδήλατα παρέδωσε σήμερα ο πρόεδρος της Κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου, Λεωνίδας Ψαρράς παρουσία του Δημάρχου, Αθανάσιου Μασλαρινού, του Αντιδημάρχου Υποδομών Θεόδωρου Βαδικόλια και των εργαζομένων των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης.

Κατά την διάρκεια της παραλαβής των ποδηλάτων τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του κορονοϊού.

Κοινοποίηση