Έναρξη εγγραφών για τον 5ο αγώνα ορεινού τρεξίματος Lailias Mountain Running

Ξεκινούν τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσουν έως τις 30 Απριλίου οι δηλώσεις συμμετοχής στο 5ο αγώνα ορεινού τρεξίματος Lailias Mountain Running, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Μαΐου στην Άνω Ορεινή Σερρών.

Ο φετινός αγώνας περιλαμβάνει τρεις διαδρομές, μία των 27 km, μία των 12 km και μία ολοκαίνουρια διαδρομή των 46km με την ονομασία "Lailias Marathon Trail", όλες μέσα στον καταπράσινο και πανέμορφο ορεινό όγκο του Λαϊλιά Σερρών!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις συμμετοχής τους, συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους μέσα από την ειδική πλατφόρμα του website μας www.lailiasmountainrunning.gr.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της προσπάθειας περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού και με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγιεινής αλλά και της διασφάλισης της υγείας των αθλητών, ο σύλλογος ορεινού τρεξίματος «Lailias Mountain Running», αποφάσισε να καθοριστεί όριο συμμετοχών ως εξής:

 70 συμμετέχοντες για τη διαδρομή των 46km

 100 συμμετέχοντες για τη διαδρομή των 27km

 120 συμμετέχοντες για τη διαδρομή των 12km

«Παρακαλούμε θερμά όσους δρομείς ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος, να ολοκληρώσουν τη διαδικασία ως τις 30 Απριλίου που αποτελεί και την καταληκτική ημερομηνία των εγγραφών, καθώς δεν πρόκειται να δοθεί παράταση ούτε να επιτραπούν εγγραφές την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι για καθαρά προληπτικούς λόγους, στην περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η διεξαγωγή του αγώνα την προκαθορισμένη ημερομηνία, έχουμε ορίσει εκ προοιμίου την εναλλακτική της Κυριακής 6 Ιουνίου 2021.

Σας περιμένουμε να ζήσουμε και να μοιραστούμε την εμπειρία του ορεινού τρεξίματος στον αγαπημένο μας Λαϊλιά!» σημειώνει η ανακοίνωση των διοργανωτών.

Τηλέφωνα επικοινωνία: Lailias Mountain Running Team Καραμέτσος Χρήστος: 6974032062 Σφίτης Νικόλαος: 6997015070 Χαϊτίδης Απόστολος: 6936639901 Δελεφέρης Μάρκος: 6946645658

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •