Συνεχίζονται οι εργασίες αποστράγγισης των νερών από τα πλημμυρισμένα χωράφια στη Μαυροθάλασσα


Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες αποστράγγισης των υδάτων από τα πλημμυρισμένα αγροτεμάχια περιοχής «Βάλτας» Μαυροθάλασσας.

Ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γιώργος Σαουλίδης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξήρε την υποστήριξη, τόσο την οικονομική όσο και με μηχανήματα, πολιτικών- κι όχι μόνο- παραγόντων αναφέροντας χαρακτηριστικά τα εξής:
«Με την συνεχή υποστήριξη, οικονομική και με μηχανήματα έργων, του κ. Σπυρόπουλου Παναγιώτη – Αντιπεριφερειάρχη Σερρών, του κ. Μασλαρινού Αθανασίου – Δημάρχου Βισαλτίας και των αρμοδίων αντιδημάρχων του και του κυρίου Τσιρογιάννη Κώστα – Διευθυντή Γ. Ο. Ε. Β. Σερρών, οι οποίοι στέκονται στο πλευρό των αγροτών Μαυροθάλασσας που καθημερινά αγωνίζονται με όλα τα μέσα και με προσωπική εργασία, συνεχίζονται σε εντατικό ρυθμό οι εργασίες αποστράγγισης των υδάτων από τα πλημμυρισμένα αγροτεμάχια περιοχής ‘Βάλτας’ Μαυροθάλασσας. Ταυτόχρονα αποκαθίστανται οι ζημιές στα ρήγματα της αποστραγγιστικής τάφρου και αγροτικής οδοποιίας Μαυροθάλασσας. Το αποτέλεσμα ευχόμαστε να δικαιώσει όλους όσους συμμετέχουν ακούραστα στην συνολική αυτή προσπάθεια ώστε να είναι δυνατή η καλλιέργεια των χωραφιών άμεσα».

Κοινοποίηση