Αδερφοί Μαγγόλη: Οι ζάντες δεν είναι απλώς ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ

Είναι αδύνατο να μην παρατηρήσουμε ένα αυτοκίνητο με λαμπερές, κομψές καινούριες ζάντες. Όμως οι ζάντες δεν είναι μόνο ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ. Εξυπηρετούν μια πολύ σημαντική λειτουργία για την οδήγηση και την ασφάλειά μας.

Προσαρμόζονται στο εξωτερικό άκρο των τροχών για να κρατούν τα ελαστικά στη θέση τους. Τι πρέπει λοιπόν να προσέχουμε όταν αγοράζουμε ζάντες για τα λάστιχα του αυτοκινήτου μας;

Το σωστό μέγεθος
Η επιλογή των σωστών διαστάσεων των ζαντών είναι κρίσιμη για την σωστή απόδοση της οδήγησης. Αν οι ζάντες είναι πολύ μικρές ή πολύ μεγάλες, θα επηρεάσουν τη σταθερότητα του τροχού και μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στην οδήγηση.

Το σωστό υλικό: Αλουμίνιο ή ατσάλι;
Οι ζάντες αλουμινίου γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς. Φτιαγμένες από ένα κράμα αλουμινίου και νικελίου, είναι σαφώς πιο ελαφριές από τις ατσάλινες. Έτσι, βοηθούν στην εξοικονόμηση καυσίμου και βελτιώνουν την επιτάχυνση. Επίσης, είναι σίγουρα πιο κομψές.

Οι ζάντες από ατσάλι είναι πιο βαριές, αλλά και πιο ανθεκτικές. Επισκευάζονται ευκολότερα ύστερα από καταπόνηση, π.χ. εξαιτίας μιας λακκούβας. Επομένως, είναι καταλληλότερες για όσους οδηγούν σε μη ομαλούς ή δύσβατους δρόμους.

Στυλ και χρώμα
Οι επιλογές σχεδίων είναι απεριόριστες. Όσο για το χρώμα, το χρώμιο είναι μια δημοφιλής επιλογή για να προσθέσετε λάμψη στους τροχούς σας. Από την άλλη, το μαύρο χρώμα δίνει μια σπορ, αίσθηση στο αυτοκίνητό σας.

Η εταιρεία των Αδερφών Μαγγόλη διαθέτει άνετες κτιριακές εγκαταστάσεις, σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό που θα σας βοηθήσει να κάνετε την κατάλληλη επιλογή για το αυτοκίνητό σας.

Η επιχείρηση των αδερφών Μαγγόλη βρίσκεται στο 7ο χιλιόμετρο Σερρών- Δράμας.

Τηλέφωνο: 23210 20905.

Επισκεφθείτε τη σελίδα της επιχείρησης πατώντας εδώ.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •