Συντονιστής Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Σερρών ο Θ. Σεβασλίδης και αναπλ. συντονιστής o Μ. Καρτερός

Συνεδρίασε την Τετάρτη 10 Μαρτίου, με διαδικασία τηλεδιάσκεψης, η νέα 25μελής Νομαρχιακή Επιτροπή Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. Η Ν.Ε ομόφωνα στη συνεδρίαση αυτή εξέλεξε για τη νέα περίοδο ως Συντονιστή. τον Σεβασλίδη Θόδωρο και επίσης ομόφωνα ως αναπληρωτή συντονιστή, τον Μιχάλη Καρτερό.

«Η Ν.Ε Σερρών αποτιμώντας τις διαδικασίες εκλογής νέων οργάνων στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ, διαπιστώνει ότι αυτές επιβεβαίωσαν την πολιτική βούληση του για την διεύρυνση του κόμματος και την ενίσχυση της πολιτικής και κοινωνικής του παρουσίας στην κρίσιμη για την χώρα συγκυρία της υγειονομικής, οικονομικής και κοινωνικής κρίσης.

Η νέα Ν.Ε Σερρών ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες του νομού Σερρών με τις διαφορετικές καταγωγές και παραδόσεις. Απευθυνόμαστε στους εργαζόμενους, στους αγρότες τους άνεργους, τους φοιτητές, τους πτυχιούχους, τους επιστήμονες, απευθυνόμαστε στους επαγγελματίες στους ανθρώπους του μόχθου και της δημιουργίας και τους καλούμε να φτιάξουμε τον ΣΥΡΙΖΑ, την μεγάλη προοδευτική παράταξη της νέας εποχής της χώρας

Για την μετατροπή του ρεύματος κοινωνικής δυσαρέσκειας που διαμορφώνεται στην ελληνική κοινωνία σε αίτημα για την πολιτική αλλαγή και την προοδευτική διακυβέρνηση.

Για να αποτρέψουμε τα σχέδια της Δεξιάς που τίποτε δεν διδάχτηκε από την τραγωδία στην οποία βύθισε τη χώρα. Μιας δεξιάς της οποίας, η στενή σχέση της με το παρασιτικό κεφάλαιο, η επιστροφή σε πρακτικές διαπλοκής, ο αυταρχισμός στον τρόπο άσκησης της κυβερνητικής εξουσίας, αποτελούν τα βασικά στοιχεία της κυβερνητικής της πολιτικής», σημειώνει το γραφείο τύπου της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Σερρών.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •