Αναβλήθηκε η γενική συνέλευση του συλλόγου «Σερραίες Μανούλες» λόγω κορονοϊού


Εξαιτίας των ειδικών υγειονομικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας covid19 μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, δεν θα πραγματοποιηθεί η ετήσια απολογιστική Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου «Σερραίες Μανούλες».

Άλλωστε από τον περσινό αποκριάτικο χορό (Μπαλνταφάν) και μετά ζούμε στους ρυθμούς των δύο επόμενων κρίσιμων εβδομάδων που δεν επιτρέπουν τη διεξαγωγή πολυμελών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Σύλλογος.

Στην ανακοίνωση τονίζονται, επίσης, τα εξής:
«Το 2020 ήταν μια χρονιά με -εκ των πραγμάτων- ελάχιστα πεπραγμένα, τα οποία κατά καιρούς σας έχουν ανακοινωθεί όπως η προσφορά φυτών στις Υγειονομικούς γυναίκες του Γ.Ν. Σερρών για τη Γιορτή της Μητέρας, η βοήθεια σε οικογένειες με είδη πρώτης ανάγκης, η διανομή ποσοτήτων κρεατοσκευασμάτων προσφορά της εταιρίας ΦΑΕΘΩΝ τα Χριστούγεννα, η εθελοντική συμμετοχή μας σε συνοδεία ανηλίκου στο Γ.Ν. Σερρών και η συγκέντρωση ποσού για την αγορά ακουστικών βαρηκοΐας ενός ανήλικου μαθητή.
Για ακόμη μια χρονιά ήταν συγκινητική η βοήθεια των μελών όποτε χρειάστηκε τόσο σε είδη, όσο και σε πολύτιμο χρόνο, προσφέροντας εθελοντικά τη βοήθειά σας.
Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για το Σύλλογο και ελπίζουμε να το επιτρέψουν οι συνθήκες να ανταμώσουμε σύντομα σε κάποια εκδήλωση. Για όλες μας που τόσους μήνες παλέψαμε αφενός με τον αόρατο εχθρό και αφετέρου με τις συνθήκες στο σπίτι (τηλεκπαίδευση, τηλεργασία κτλ) ο λόγος που δεν προγραμματίσαμε και δεν πραγματοποιήθηκε καμιά διαδικτυακή δράση ή γιορτή μέσα από τις γνωστές πλατφόρμες είναι ακριβώς επειδή ξέρουμε πόσο σας έχει κουράσει κι εσάς και τα παιδιά σας η πολύωρη έκθεση στις οθόνες. Πρέπει επίσης να σας ευχαριστήσουμε για τα ενθαρρυντικά σας μηνύματα που κατά καιρούς λαμβάνουμε και να σας υπενθυμίσουμε το e-mail του Συλλόγου [email protected] και τηλέφωνο επικοινωνίας 23210 56591 (κ. Βασιλική Πέτσα) Δευτ- Παρ 8:00-14:00».

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •