“Chatting with Jeep”: Η Jeep σε ένα σύντομο video δίνει απαντήσεις για τα νέα Plug-in Hybrid (VIDEO)

Του Γιώργου Δαμιανίδη

Μέσα στην 80χρονη πορεία της, η Jeep®, έχει αναδειχθεί το απόλυτο σημείο αναφοράς στην κατηγορία των SUV. Στιβαρά, με ξεχωριστή εμφάνιση, κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες και απόλυτα αυθεντικό χαρακτήρα, το μοντέλα της Jeep έγιναν συνώνυμο της ελευθερίας. Με την παρουσίαση του Plug-in Hybrid συστήματος 4xe, η Jeep ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της, περνώντας στην εξηλεκτρισμένη εποχή της αυτοκίνησης, με την δημιουργία των πιο προηγμένων, αλλά και φιλικών προς το περιβάλλον μοντέλων της, τα οποία όμως παραμένουν 100% αυθεντικά Jeep.

Η παρουσίαση ενός τόσο πρωτοποριακού συστήματος σε μια  εμβληματική μάρκα, όπως είναι η Jeep, είναι λογικό να δημιουργεί μια σειρά ερωτημάτων στο κοινό και ειδικότερα στους φανατικούς της φίλους. Όπως για παράδειγμα πόσο μεγάλη είναι η οικονομία καυσίμου που προσφέρει το σύστημα, ή κατά πόσο εξασφαλίζει τις κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες των μοντέλων, ή ακόμα και κατά πόσο διαφορετική αίσθηση προσφέρει στην οδήγηση σε σχέση με τα συμβατικά μοντέλα. Με ένα σύντομο video, η Jeep στην Ελλάδα παρουσιάζει τα νέα Plug-in Hybrid Jeep Renegade 4xe και Compass 4xe, δίνοντας απαντήσεις στα πιθανά ερωτήματα του κοινού και παράλληλα εστιάζοντας σε όλα εκείνα τα νέα χαρακτηριστικά που συνθέτουν τα πιο προηγμένα μοντέλα που δημιούργησε η Jeep στην 80χρονη πορείας της. Από τα προϊοντικά χαρακτηριστικά και την τεχνολογία που κρύβεται πίσω από το λογότυπο 4xe, έως τις προηγμένες υπηρεσίες συνδεσιμότητας και βέβαια την οδήγηση, το κοινό μπορεί να ανακαλύψει όλες τις λειτουργίες που προσφέρει τοPlug-in Hybrid σύστημα της Jeep.

Τα Plug-in Hybrid Jeep Renagde και Compass 4xe, είναι διαθέσιμα σε δύο εκδόσεις από πλευράς απόδοσης (190 και 240 ίππων), προσφέρουν δυνατότητα αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης με αυτονομία έως 50χλμ., ενώ οι εκπομπές τους CO2 είναι κάτω από 50γρμ./χλμ. Παρά τον εξαιρετικά φιλικό προς το περιβάλλον χαρακτήρα τους, προσφέρουν κορυφαίες επιδόσεις (0-100χλμ./ώρα σε μόλις 7,5’’), αλλά και το πλέον ικανό σύστημα τετρακίνησης, από τη μάρκα που πρώτη προσέφερε στο ευρύ κοινό την τεχνολογία 4×4.

Όλες οι εκδόσεις των Jeep Renegade 4xe και Compass 4xe απαλλάσσονται από τη καταβολή φόρου χρήσης εταιρικού αυτοκινήτου και τελών κυκλοφορίας, ενώ καλύπτονται από 4ετη εργοστασιακή εγγύηση 160.000χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθεια.

Κοινοποίηση