Ο ράπερ Restelio διασκευάζει Γιώργο Ζαμπέτα! (Ηχητικό)

Στο τραγούδι «Τα Δειλινά» που γράφτηκε το 1965 και ερμηνεύει η αξέχαστη Βίκυ Μοσχολιού, ο ράπερ Restelio μαζί με τον Norme αποφάσισαν να δώσουν μια σύγχρονη εκδοχή. Στο τραγούδι ακούγεται και η φωνή της Βίκυς Μοσχολιού.

Ο Restelio έχοντας ως ίνδαλμά του τον Γιώργο Ζαμπέτα, ήθελε πάντα να διασκευάσει και να ερμηνεύσει τραγούδια του μεγάλου συνθέτη θεωρώντας τον πρωτοποριακό για την εποχή του και πολύ επίκαιρο για τα σημερινά δεδομένα.

Το τραγούδι «Τα Δειλινά» περιλαμβάνεται στο νέο δίσκο του Restelio με τίτλο «ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΡΑΠ» μαζί με 16 άλλα τραγούδια.

Όπως υποστηρίζει ο Restelio: «είναι ένας αληθινός ραπ δίσκος σε μια εποχή που το είδος στη χώρα μας φθίνει».

Τα τραγούδια είναι σε παραγωγές του ίδιου του Restelio σε 2 τραγούδια ενώ 7 τραγούδια είναι σε παραγωγή του Gus, 3 παραγωγές υπογράφει ο DjLsoner, 2 ο DjJimmyMix και από μία παραγωγή ο Μπούκλας και η Μαριέττα Καρέλλα. Στιχουργικά ο δίσκος κατακλύζεται από αληθινά βιώματα του καλλιτέχνη ο οποίος για πρώτη φορά μας παρουσιάζει κάτι τόσο προσωπικό όσο η ίδια του η ζωή.

Φυσικά υπάρχουν και ερωτικά τραγούδια όπως άλλωστε μας συνηθίζει ο Restelio με την γνωστή συνταγή των τελευταίων ετών και ένα από αυτά είναι το τραγούδι “Ένας χρόνος” που το ερμηνεύει με τη Στεφανία Ζηλακάκη και πραγματικά μας ταξιδεύει.

Κοινοποίηση