Π.Ε. Σερρών: Αυξάνονται οι φορείς κορονοϊού-Ομαδικά κρούσματα σε υπηρεσίες (Βίντεο)

Προβληματισμός υπάρχει από την αύξηση των φορέων κορονοϊού τις τελευταίες ημέρες, στο νομό Σερρών. Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε το πρωί στη εβδομαδιαία σύσκεψη όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών στο Διοικητήριο, ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών, Παναγιώτης Σπυρόπουλος ανέφερε ότι μέχρι και χθες Κυριακή (4 Απριλίου) στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών υπάρχουν κατειλημμένες 46 απλές κλίνες και 9 ασθενείς βρίσκονται στη ΜΕΘ, ανάμεσα στους ασθενείς υπάρχουν και δύο από γειτονικούς νομούς.

Ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών σημειώνει ότι το τελευταίο διάστημα υπάρχουν ομαδικά κρούσματα σε υπηρεσίες του νομού Σερρών κάλεσε δε τους φορείς η προσοχή τα εστιαστεί και στους χώρους δουλειάς. «Έχουν παρατηρηθεί ομαδικά κρούσματα σε υπηρεσίες το τελευταίο διάστημα. Δεν μπορεί σε μια υπηρεσία να νοσεί το σύνολο του προσωπικού» τόνισε ο κύριος Σπυρόπουλος. Ο ίδιος ξεκαθαρίζει ότι όσον αφορά της υπηρεσίες της Π.Ε. Σερρών δεν υπάρχουν κρούσματα.
Συνολικά, σε μια εβδομάδα σύμφωνα με τα στοιχεία έχουν καταγραφεί 278 θετικοί φορείς κορονοϊού επισήμανε, ο αντιπεριφερειάρχης λέγοντας ότι το προηγούμενο διάστημα είχαμε εβδομαδιαίως λιγότερα. «Σε σχέση με την υπόλοιπη χώρα είμαστε σε καλό επίπεδο αλλά δυστυχώς χειρότερα από το δικό μας επίπεδο πριν από δύο εβδομάδες» κατέληξε στην τοποθέτησή του.
Κοινοποίηση