Ν.Ε. Σερρών ΣΥΡΙΖΑ: «Το πάρτι συνεχίζεται»


Την προμήθεια γαντιών από Σερραϊκή επιχείρηση κατασκευής και εμπορίας επίπλων, στην οποία προχώρησε ο ΟΣΥ, στηλιτεύει με ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Χαράς ευαγγέλια για την Σερραϊκή επιχειρηματικότητα!! Το ΕΒΕΣ Σερρών και ειδικά ο πρόεδρος κ. Μέγκλας, πρέπει επιτέλους να αισθάνονται δικαιωμένοι. Η εθνοσωτήριος κυβέρνηση των ‘αρίστων’ στηρίζει με τρόπο αδιαμφισβήτητο την τοπική οικονομία.
Ο ΟΣΥ, οι Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε., φορέας που εποπτεύεται από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Αχ. Καραμανλή, προχώρησε σε αγορά – μαμούθ 1.600.000 (ενός εκατομμύριου εξακοσίων χιλιάδων) γαντιών, από την εταιρεία “Σ……ης και Σία Ο.Ε.” που εδρεύει στις Σέρρες, με τίμημα 196.000 ευρώ συν ΦΠΑ, με αποτέλεσμα το συνολικό κόστος να ξεπερνάει τις 240.000 ευρώ.
Αναμφίβολα πρόκειται για μια σημαντική επιτυχία της εταιρείας. Η οποία ασχολείται με την κατασκευή και εμπορία επίπλων και ξυλουργικές εργασίες. Ο σωστός επιχειρηματίας όμως βλέπει μπροστά. Έτσι λοιπόν, μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο προχώρησε σε επέκταση του καταστατικού της, προκειμένου να περιλαμβάνει ως σκοπό και το ‘Εμπόριο ειδών-μέσων ατομικής προστασίας (αντισηπτικά, γάντια, μάσκες προστασίας προσώπου κάθε είδους, ποδιές) κλπ συναφή είδη’! Και ώ του θαύματος!! Mέσα σε ένα μήνα, πούλησε στον εποπτευόμενο από τον κ. Καραμανλή φορέα, 1.600.000 γάντια εξεταστικά νιτριλίου χωρίς πούδρα, σε τιμή μάλιστα υψηλότερη της λιανικής. Αν δεν πρόκειται για μια ακόμη επιβεβαίωση του ελληνικού επιχειρηματικού δαιμόνιο, για μια ακόμη απόδειξη της φιλοεπενδυτικής στάσης των Μητσοτάκη-Καραμανλή για τι άλλο πρόκειται;
Εμείς χαιρόμαστε ασφαλώς για την αγορά αυτή. Και είμαστε βέβαιοι ότι το επόμενο χρονικό διάστημα όλα τα επιπλάδικα του ν. Σερρών θα τύχουν της ανάλογης ανιδιοτελούς στήριξης προμηθεύοντας τους Έλληνες με αντισηπτικά, γάντια, μάσκες προστασίας προσώπου κάθε είδους, ποδιές κλπ. Θα διαψευστούν για μια ακόμη φορά οι κακόβουλοι και οι Κασσάνδρες που λένε ότι με τέτοιες αδιαφανείς μεθοδεύσεις και πρακτικές οι κυβερνήσεις φεύγουν νύχτα- ενίοτε και με ελικόπτερο».

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •