Σπ. Δανέλλης: Πατριδέμπορος ο Άδ. Γεωργιάδης-Η ΝΔ προάγει και προστατεύει τη Συμφωνία των Πρεσπών (Βίντεο)

Κυνικό πατριδέμπορο χαρακτήρισε τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Σπύρος Δανέλλης κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής εκδήλωσης που διοργάνωσε η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Σερρών μετά από ερώτηση του δημοσιογράφου του Infonews24.gr Δημήτρη Κώττα, ο οποίος ζήτησε από τον κύριο Δανέλλη να σχολιάσει τη σημερινή στάση της Νέας Δημοκρατίας στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Ο κύριος Δανέλλης αναφέρθηκε τον κύριο Γεωργιάδη και στα όσα δήλωσε από το βήμα της Βουλής λίγες ημέρες πριν και άσκησε κριτική στη στάση της Κυβέρνησης γι’ αυτό το ζήτημα.
Πιο συγκεκριμένα ανέφερε:
«Όταν φτάνει ο Άδωνις Γεωργιάδης, ένας από τους μεγαλύτερος πολέμιούς μας και κατήγορός μας ως προδοτών να λέει με τόσο απλό τρόπο χωρίς καμία αξιοπρέπεια και αυτοσεβασμό ότι όποιος αμφισβητεί την Βόρεια Μακεδονία χαρίζει το όνομα Μακεδονία και το λέει αυτό ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο πλέον κυνικός πατριδέμπορος γιατί περί αυτό πρόκειται, νομίζω ότι αυτό καταλαβαίνουμε ότι όλη αυτή η ιστορία, η επίλυση αυτού του θέματα μετά από 30 χρόνια από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένα από τα δύο μεγάλα επιτεύγματα, το ένα ήταν και η έξοδος από τα Μνημόνια. Νομίζω κανένας σήμερα δεν έχει το δικαίωμα να αμφισβητεί το εθνικό όφελος από το “κλείσιμο” της τεράστιας εκκρεμότητας που μας κόστισε χωρίς να μας φέρει τίποτα. Φανταστείτε σήμερα με «ανοιχτά» όλα τ’ άλλα μέτωπα να είχαμε ανοιχτό και το Μακεδονικό και να είχαμε τις ένοπλες δυνάμεις της τουρκικές, την τουρκική αεροπορία και τους στρατηγούς που εκπαίδευαν το στράτευμα της Βόρειας Μακεδονία και τα τουρκικά F-16 να είχαν την υποχρέωση να επιθεωρούν και να προστατεύουν τον εναέριο χώρος της Βόρειας Μακεδονίας, αυτό ίσχυε πριν την συμφωνία των Πρεσπών που διεδέχθηκαν τα δικά μας». 
Τόσο γρήγορα, αυτή η Κυβέρνηση χωρίς κανένα πρόσχημα, με απόλυτο κυνισμό και υποκρισία επιβεβαιώνει ότι η «δήθεν» προδοτική  Συμφωνία για την οποία μας κατηγόρησαν και μας κόστισε τόσο πολύ είναι τελικά τόσο επωφελής ώστε να την προάγουν και να την προστατεύουν πριν αλέκτωρ αναφωνήσει».

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •