Σέρρες: Η ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας στο επίκεντρο

Η ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας ήταν το θέμα της συνάντησης του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλου με τον Πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας Στέλιο Δίγκα και τον Γενικό Γραμματέα Δημήτρη Γιανχουστίδη, οι οποίοι αμφότεροι είναι Σερραϊκής καταγωγής.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 5 Μαΐου 2021, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη, στο Διοικητήριο των Σερρών, κατά την διάρκεια της οποίας έγινε προγραμματισμός εκδηλώσεων στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών για την ανάδειξη των μοναδικών γεύσεων του τόπου μας.

Κοινοποίηση