Τα συγχαρητήρια του Δήμου Βισαλτίας στον Ορειβατικό Σύλλογο Νιγρίτας για την αιμοδοσία

Η Δημοτική Αρχή Βισαλτίας, συγχαίρει και ευχαριστεί τη Διοίκηση του Ορειβατικού Συλλόγου Νιγρίτας για την καθιερωμένη διενέργεια εθελοντικής αιμοδοσίας, στηρίζοντας εδώ και χρόνια την ανάγκη που δημιουργείται από την έλλειψη σε επάρκεια αίματος.

Συγχαρητήρια αξίζουν στο προσωπικό υγείας του σταθμού αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών και κυρίως στους εθελοντές αιμοδότες παλαιούς και νέους που συμμετείχαν την Κυριακή 23 Μαΐου 2021 στην αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Μέγαρο Νιγρίτας.

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Βισαλτίας αναφέρει τα εξής:
«Η Δημοτική Αρχή στέκεται αρωγός στις προσπάθειες που πραγματοποιούν οι Σύλλογοι και φορείς του Δήμου Βισαλτίας, ώστε οι εθελοντές αιμοδότες να μπορούν να προσφέρουν ζωή σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας. Για την συγκεκριμένη αιμοδοσία παραχωρήθηκε η αίθουσα ‘Αθανάσιος Κασιακόγιας’ και υπό την επίβλεψη του Υπεύθυνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βισαλτίας Θοδωρή Βαδικόλια και την εθελοντική προσφορά εργαζομένων ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των αιμοδοτών. Την δράση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Βισαλτίας, Αθανάσιος Μασλαρινός και η Αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Β. Αλεξάνδρα Καρρά.
Τέτοιες δράσεις είναι αξιόλογες, και ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσης όπως αυτή που περνάμε, καθώς οι ανάγκες σε αίμα είναι μεγάλες και δεν σταματούν να υπάρχουν.
Ας δείξουμε την αλληλεγγύη μας!».

Κοινοποίηση