Οι Φίλοι Μοτοσυκλέτας Σερρών ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα και «δραπετεύουν» από την καθημερινότητα (Βίντεο & φωτογραφίες)


Είναι ωραίοι γιατί είναι… Σερραίοι.
Πρόκειται για τους FMS (Φίλοι Μοτοσυκλέτας Σερρών) μιας από τις μεγαλύτερες και πιο οργανωμένες ομάδες μοτοσυκλετιστών της Βορείου Ελλάδος, η οποία ιδρύθηκε πριν 10 χρόνια περίπου.

Μια μεγάλη παρέα ανθρώπων από τις Σέρρες με αγάπη και μεράκι για την δίτροχη μηχανοκίνηση και ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα «δραπετεύοντας» από την καθημερινότητα.

Τηρώντας απαρέγκλιτα τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, χρησιμοποιώντας όλο τον εξοπλισμό ασφαλείας, όπως κατάλληλη ένδυση, υπόδηση, κράνη κλπ ξεκινούν όλοι μαζί κι επισκέπτονται περιοχές της Ελλάδας με εντυπωσιακούς σχηματισμούς… Τα μέλη τους αποτελούνται από άντρες και γυναίκες (σε ποσοστό που αγγίζει το 50%) από κάθε επαγγελματικό και κοινωνικό κλάδο της πόλης των Σερρών κι όχι μόνο.

Άνθρωποι συνειδητοποιημένοι, με αγάπη για τη μοτοσυκλέτα και την μοναδική αίσθηση που τους προσφέρει που δεν μπορεί να την προσφέρει κανένα άλλο μέσο στον πλανήτη, που έχουν καταφέρει να βρουν την ισορροπία τους κι οπλισμένοι με χαμόγελο, καλή διάθεση, βενζίνη και… φυσικά μοτοσυκλέτες, ξεκινούν σαν ένα τεράστιο μηχανοκίνητο φίδι που ελίσσεται στους δρόμους της χώρας.

Οι αποφάσεις παίρνονται συλλογικά, δημοκρατικά με ψηφοφορίες των μελών. Μουσεία, μνημεία, μοναστήρια αποτελούν συχνούς προορισμούς ενώ δεν λείπουν δάση, βουνά, λίμνες και καταρράκτες. Με αξιοζήλευτη οργάνωση έχουν επικεφαλής, πλοηγούς, υπευθύνους ασφαλείας, διαδρομής, ξεναγήσεων, έκτακτης ανάγκης, μηχανολογικής υποστήριξης κλπ μέχρι και… οπερατέρ!

Η υποδειγματική τους συμπεριφορά τόσο κατά την οδήγηση, όσο και κατά την επίσκεψη τους σε προορισμούς, αφήνουν άριστες εντυπώσεις στους ντόπιους κατοίκους οι οποίοι… χαζεύουν άφωνοι το κονβόι των Σερραίων να καταπίνει τα χιλιόμετρα.

Στόχος τους πέρα από τις εκδρομές, τις απίστευτες εικόνες της φύσης και το δέσιμο των μελών, είναι να δείξουν στους νέους κυρίως, ότι προέχει η ασφάλεια, κι ο σεβασμός στις διατάξεις του Κ.Ο.Κ..

*Μοναδική υποχρέωση:
-Συνέπεια -Κανόνες ασφαλείας-Συμμετοχή-Χαμόγελο
Keepon RidingFMS!!!!

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •