Φ. Δομουχτσίδης προς υποψήφιους πανελλαδικών: «Αντιμετωπίστε την πρόκληση με νηφαλιότητα και εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σας»


«Πρεμιέρα» σήμερα για τους υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων και ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης έστειλε το δικό του μήνυμα:
«Αγαπημένα μας παιδιά.
Έφτασε η ώρα, που βρίσκεστε ενώπιον της σημαντικότερης στιγμής των κόπων μιας ολόκληρης μαθητικής σταδιοδρομίας 12 ετών. Σας εύχομαι να αντιμετωπίσετε την πρόκληση των Πανελληνίων Εξετάσεων, με νηφαλιότητα, ψυχραιμία και εμπιστοσύνη στις δυνατότητες σας.
Είναι μια κρίσιμη μάχη από τις πολλές που θα συναντήσετε στη ζωή σας και δεδομένων των πρωτόγνωρων συνθηκών που διεξήχθη η φετινή χρονιά το μέγεθος της δυσκολίας αυξάνει. Μην ξεχνάτε, ότι η δικαίωση των κόπων σας εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς.
Είστε η γενιά που δοκιμάστηκε από την απευκταία εξάπλωση της Πανδημίας και αξίζετε περαιτέρω συγχαρητήρια που ανταπεξήλθατε μαζί με τους γονείς σας και τους καθηγητές σας, στην σκληρή περιπέτεια για την Πατρίδα μας. Ξεπεράσατε τα εμπόδια, φτάσατε έως εδώ και σίγουρα θεωρείται η πορεία σας επιτυχημένη.
Όλη η Σιντική, το Σιδηρόκαστρο και τα χωριά μας, σας χρειάζονται ακμαίους και υγιείς. Είστε το μέλλον μας!
Καλή επιτυχία και ο Θεός μαζί σας».

Κοινοποίηση