Πιπεριές Φλωρίνης στα κάρβουνα (Βίντεο)

Πιπεριές Φλωρίνης στα κάρβουνα! Μια σαλάτα που μπορείτε να φάτε καλοκαίρι και χειμώνα. Η διαδικασία είναι εύκολη και γρήγορη.

Αφού πλένετε τις κατακόκκινες πιπεριές, ανάβεται το μαγκάλι και τοποθετείται τις πιπεριές πάνω στη φλόγα και τις αφήνεται  να πάρουν χρώμα (να μαυρίσουν).

Στη συνέχεια βγάζετε τις πιπεριές από τα κάρβουνα και τις βάζετε μέσα σε μια πλαστική σακούλα για περίπου πέντε λεπτά μέχρι να ιδρώσουν. Αμέσως μετά ανοίγεται τη σακούλα και αρχίζετε το ξεφλούδισμα και τις ξεπλένετε με νερό. Οι πιπεριές Φλωρίνης είναι έτοιμες. Σερβίρονται με λάδι και ξύδι.

Μπορείτε επίσης να τις καταψύξετε έτσι ώστε να έχετε και για τον χειμώνα.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •