ΚΕΔΗΣ: Έναρξη της νέας περιόδου 2021-2022 στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης

Ξεκίνησε η νέα περίοδος στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης της ΚΕΔΗΣ του Δήμου Σερρών. Με ανακοίνωσή της η ΚΕΔΗΣ καλωσορίζει τα παιδιά στα ΚΔΑΠ ευχόμενη καλή, δημιουργική και χαρούμενη χρονιά.

Η ανακοίνωση της ΚΕΔΗΣ

Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε τα παιδιά στο δεύτερο σπίτι τους, όπως τα ίδια αποκαλούν τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (Κ.Δ.ΑΠ.) της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.). Τα καλωσορίζουμε στη δική τους μικρή κοινωνία και στον δικό τους ασφαλή κόσμο.

Ανοίγουμε τις πόρτες αλλά και τις αγκαλιές μας για να υποδεχτούμε και πάλι τους μικρούς μας φίλους. Μετά από τις δυσκολίες που συναντήσαμε την περσινή περίοδο με την πολύμηνη απουσία των παιδιών από τις δια ζώσης δραστηριότητες, εξαιτίας της πανδημίας του Covid 19 και την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, έφτασε η στιγμή να επιστρέψουμε στις αγαπημένες μας συνήθειες.

Όλοι μας, βρισκόμαστε στις θέσεις μας και φορώντας το μεγαλύτερο χαμόγελό μας, κάτω από τη μάσκα, υποδεχόμαστε τα παιδιά και υποσχόμαστε ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για τη δημιουργική απασχόληση και αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους με την ανάπτυξη ατομικής και ομαδικής δραστηριότητας σ’ ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον.

Η φετινή χρονιά στέλνει το μήνυμα ελπίδας για την επιστροφή στην κανονικότητα.

Με τη συμβολή όλων θα γίνεται η κάθε μέρα και καλύτερη στον Δήμο μας.

Καλή, δημιουργική και χαρούμενη χρονιά!

Κοινοποίηση