Ο πρόεδρος του ΕΒΕΣ Αθ. Μαλλιαράς μίλησε για τη ΔΕΘ, τη SEREXPO και την υποψηφιότητα στις εκλογές (Βίντεο)

Πρώτη συνέντευξη τυπου εφ´ολης της ύλης παραχώρησε σήμερα ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Αθανάσιος Μαλλιαράς. Ο κύριος Μαλλιαράς ανακοίνωσε τη διεξαγωγή του 1ου Συνεδρίου Αγροτικής Οικονομίας «SERRES AGRIBUSINESS» από την Παρασκευή 24 έως και την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021 στο Επιχειρηματικό Κέντρο SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ» σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων.
Επίσης, ανακοίνωσε τη μη διεξαγωγή της SEREXPO, κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ., για λόγους δημόσιας υγείας.
Ο ίδιος δεσμεύτηκε, όμως, ότι έχουν αρχίσει οι προετοιμάσεις για την SEREXPO 2022, η οποία και θα ανταμείψει τόσο τους συμμετέχοντες όσο και τους χιλιάδες επισκέπτες.
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών προσκάλεσε όλους να επισκεφθούν τις επιχειρήσεις και το stand του Επιμελητηρίου Σερρών στο Περίπτερο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος στην 85η ΔΕΘ, την πρώτη covid-free έκθεση που θα διεξαχθεί από 11 έως τις 19 Σεπτεμβρίου 2021. Τέλος, αναφέρθηκε στο Επιχειρηματικό Κέντρο SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ» και την αξιοποίηση του καθώς και την πορεία υλοποίησης του έργου εκσυγχρονισμού και ενεργειακής του αναβάθμισης.
Ο κύριος Μαλλιαράς ερωτήθηκε και για το θέμα των εκλογών στο Επιμελητήριο Σερρών ανακοινώνοντας ότι «ο συνδυασμός θα κατέλθει στην εκλογική μάχη». Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Στις επόμενες εκλογές ναι θα είμαι υποψήφιος. Η παράταξη υπάρχει και είναι έτοιμη για τις εκλογές όποτε κι αν γίνουν. Έχω συζητήσει σχεδόν με όλα τα μέλη της παράταξης και όλοι είναι θετικοί προς αυτό» τόνισε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου. «Όλοι είμαστε μια ομάδα και γίνεται επικοινωνία με νέους ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν. Το άνοιγμα έχει γίνει και οι επαφές γίνονται απ΄όλα τα μέλη της παράταξης».
Ο κύριος Μαλλιαράς αναφέρθηκε και για τον Κωνσταντίνο Παπαπαναγιώτου λέγοντας ότι υπάρχουν καλές σχέσεις «Θέλουμε δίπλα μας τον κύριο Παπαπαναγιώτου στο Επιμελητήριο. Έχουμε να μάθουμε απ΄ αυτόν και γνωρίζει καλύτερα τα θέματα του επιχειρηματικού Κέντρου SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ» Μιλάμε, συζητάμε μαζί του και είμαστε σε φάση να τον ξαναγυρίσουμε πίσω για να είναι και υποψήφιος» κατέληξε ο πρόεδρος του ΕΒΕΣ.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •