500Χ Yachting: H Fiat γιορτάζει το καλοκαίρι με την πιο ξεχωριστή έκδοση του SUV της οικογένειας 500

Του Γιώργου Δαμιανίδη

Με την εφαρμογή του «Πράσινου Διαβατηρίου», από την 1η Ιουλίου γίνονται αρκετά πιο εύκολες οι μετακινήσεις στις 27 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτό το βήμα προς την ελευθερία αποτελεί ένα αισιόδοξο μήνυμα, όπως ήταν και η αίσθηση της “Dolce Vita” στις δεκαετίας του 1950 και 1960, όταν η Ρώμη, η Cortina d’Ampezzo, το Πόρτοφίνο και το Κάπρι έγιναν τόπος συνάντησης του διεθνούς jet set, ανυψώνοντας το Ιταλικό στυλ και βοηθώντας στην μεταπολεμική ανάπτυξη της χώρας.

«Η 1η Ιουλίου είναι μια σημαντική ημέρα με συμβολικό χαρακτήρα, με την Ευρώπη να επιστρέφει στην ελευθερία των ταξιδιών και των μετακινήσεων.», δήλωσε o κ. Olivier François, CEO της Fiat και CMO της Stellantis. «Αυτές οι αξίες οδήγησαν στη δημιουργία των νέων 500X Yacht Club Capri, του πρώτου ανοιχτού 500Χ, αφού ο αέρας στα μαλλιά είναι συνώνυμο της ελευθερίας και της χαράς. Το νέο ανοιχτό αμάξωμα κάνει το ντεμπούτο του με την ειδική σειρά “Yacht Club Capri” που τιμά το θρυλικό Yacht Club Capri και το 500X Dolcevita Launch Edition.»

Fiat 500X Yacht Club Capri

Το 500Χ Yacht Club Capri προσθέτει ένα νέο αμάξωμα στη γκάμα του 500Χ. Μετά τα Urban, Cross και Sport, το 500Χ αποκτά για πρώτη φορά και μια ανοικτή έκδοση. Σε λίγα δευτερόλεπτα με το πάτημα ενός κουμπιού η ηλεκτρικά ανοιγόμενη μαλακή οροφή της νέας ειδικής έκδοσης Yacht Club Capri ανοίγει το 500Χ στον ουρανό.

Το χρώμα της ειδικής έκδοσης –“Venice Blue”- είναι αφιερωμένο στο “Yacht Club Capri”, ενώ η μπλε “Dolcevita” μαλακή οροφή, οι χρωμιομένες λεπτομέρειες και το λογότυπο του Yacht Club Capri στη μεσαία κολόνα και την πόρτα του χώρου αποσκευών ολοκληρώνουν την εικόνα.

Νέες είναι και οι ζάντες αλουμινίου των 18’’ με λεπτομέρειες σε χρώμα Venice Blue. Τέλος το εσωτερικό είναι εμπνευσμένο από τα σκάφη αναψυχής και τα χρόνια της Dolce Vita με τα λευκά καθίσματα να έχουν κεντημένο το λογότυπο 500 σε μπλε χρώμα, ενώ προαιρετικά διαθέσιμη είναι η επιλογή του ταμπλό και του επιλογέα σε σκούρο μαόνι.

500Χ Dolcevita Launch Edition

To 500X Dolcevita Launch Edition ενσαρκώνει τη χαρά της ανοικτής οδήγησης με μια πολυτελή έκδοση λανσαρίσματος. Το εξωτερικό χρώμα Gelato White, η ηλεκτρικά ανοιγόμενη οροφή σε μπλε χρώμα και οι ζάντες 18’’ με μπλε στοιχεία δίνουν το στίγμα του μοντέλου, όπως και τα λευκά καθίσματα στο εσωτερικό.

Κοινοποίηση