Κάτοικος Σιγής: «Δήμαρχε και αντιδήμαρχε σας περιμένουμε στην περιοχή για να δώσετε λύσεις στα προβλήματα»

Ανοικτή πρόσκληση προς τον Δήμαρχο Αλέξανδρο Χρυσάφη τον αντιδήμαρχο Έργων Γιώργο Νυχτοπάτη απέστειλε ο κύριος Χρήστος Αναστασιάδης, κάτοικος της περιοχής Σιγή της πόλης των Σερρών προκειμένου να τεθούν επί τάπητος μια σειρά ζητημάτων για την περιοχή.  Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος φαίνεται να ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του κυρίου Αναστασιάδη και στο τέλος της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να πραγματοποιηθεί.

Συγκεκριμένα η επιστολή του κυρίου Αναστασιάδης σημειώνει:

Ανοικτή πρόσκληση στον Δήμαρχο Αλέξανδρο Χρυσάφη και σε σένα φυσικά Γιώργο Νυκτοπάτη ως αρμόδιο αντιδήμαρχο και εξειδικευμένο επιστήμονα, να επισκεφθείτε την περιοχή Σιγής, απογευματινές ώρες, για να δούμε όλοι μαζί με καλή πάντοτε διάθεση και επιθυμία να δοθούν λύσεις με ανάλογες δεσμεύσεις στα μείζονα και διαχρονικά προβλήματα της περιοχής. Στις ασφαλτοστρώσεις και στα ανεξέλεγκτα και μη αδειοδοτημένα υπάρχοντα εργοτάξια.

Οι κάτοικοι της περιοχής θα σας περιμένουν να μιλήσουν και να θέσουν ερωτήματα. Είμαστε ανοικτοί σε ένα οδοιπορικό μαζί σας που άλλοι το κάνουν στα καμμένα. Εμείς να το κάνουμε στα σκαμμένα. Περιμένουμε να αναλάβετε την πρωτοβουλία.

 

Κοινοποίηση