Τον Δήμαρχο Σιντικής επισκέφτηκαν μέλη των Οικολόγων Πράσινων


Τον Δήμαρχο Σιντικής Φώτη Δομουχτσίδη επισκέφτηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης 09 Σεπτεμβρίου 2021 στελέχη των Οικολόγων Πράσινων, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιούν στη Βόρεια Ελλάδα προκειμένου να ενημερωθούν για τα τοπικά προβλήματα, αλλά και να ενημερώσουν τον Δήμαρχο για τις θέσεις τους σε κομβικά ζητήματα τοπικού και εθνικού χαρακτήρα. Ο Συνεκπρόσωπος των Οικολόγων Πράσινων κ. Δημήτρης Πολιτόπουλος ήταν ο επικεφαλής του κλιμακίου, στο οποίο συμμετείχαν και τα μέλη του κόμματος κα. Κυριακή Βαφειάδη και κ.κ. Ζαχαρίας Πεΐδης και Νίκος Γιαννακόπουλος.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου Σιντικής, ο κ. Δομουχτσίδης καλωσόρισε τα στελέχη των Οικολόγων Πράσινων στον Δήμο Σιντικής και τους ανέφερε μία σειρά παρεμβάσεων που έχουν γίνει από τη Δημοτική Αρχή, οι οποίες καθιστούν τον Δήμο έναν καθαρά «πράσινο Δήμο»! Παράλληλα, ο Δήμαρχος Σιντικής έκανε ειδική αναφορά στο Ευρωπαϊκό Σύμφωνο των Δημάρχων, που συνυπέγραψε και ο Δήμος Σιντικής, το οποίο είναι ουσιαστικά το μεγαλύτερο παγκόσμιο

κίνημα δήμων και περιφερειών που αναλαμβάνουν δράση για το κλίμα και την ενέργεια.
Από την πλευρά του ο κ. Πολιτόπουλος αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται από τους Οικολόγους Πράσινους, ώστε να συσπειρωθούν όλες οι υπάρχουσες ομάδες και να αποτελέσουν ένα ενιαίο οικολογικό κόμμα, ενώ συμπλήρωσε ότι οι Οικολόγοι Πράσινοι θεωρούν ότι πρέπει η Τοπική Αυτοδιοίκηση να έχει αναβαθμισμένο ρόλο στην προσπάθεια που γίνεται για την προστασία του περιβάλλοντος, όχι μόνο από πλευράς αρμοδιοτήτων, αλλά και από πλευράς χρηματοδοτήσεων.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •