Π. Χατζημόσχου: «Καλή σχολική χρονιά σε μαθητές και εκπαιδευτικούς»

(Φωτογραφία αρχείου)

Με αφορμή την έναρξη του σχολικού έτους 2021-2022 ο Παναγιώτης Χατζημόσχου, επικεφαλής επιχειρήσεων και Σύμβουλος ασφάλειας του ΙΝΣΤΙΤΟΎΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΝΩΝ και ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΙΔΑΦΚ Π.ΔΙΚ.Π.Π.Δ.Κ ΚΟΙΝΣΕΠ για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας 2021-2022 δήλωσε τα εξής:

«Μια νέα σχολική χρονιά που ξεκινάει με προσδοκίες και όνειρα για τα παιδιά μας. Μία νέα εμπειρία γνώσεων με προορισμό τη μάθηση και την ατομική πνευματική καλλιέργεια. Ένας κοπιώδης καθημερινός αγώνας για μαθητές, γονείς και δασκάλους. Μία ιδιαίτερη προσπάθεια που θα καταβληθεί φέτος, από όλη την εκπαιδευτική κοινότητα καθώς, οι όροι αυτής της σχολικής χρονιάς δεν θυμίζουν σε τίποτα με οποιοδήποτε σχολικό έτος του παρελθόντος.

Συνοδοιπόροι λοιπόν, των παιδιών μας είμαστε όλοι εμείς που είμαστε πρόθυμοι να αμβλύνουμε τις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν και να εμποδίσουμε τις συνέπειες εκείνες, της υγειονομικής πανδημίας του κορονοϊού που δεν πρέπει ακυρώσουν το εκπαιδευτικό έργο.

Η δίψα για γνώση που αναμφίβολα, διαθέτουν τα παιδιά μας γεμάτα με θέληση για διάβασμα και συνεργασία με το διδακτικό προσωπικό είναι ένας δρόμος επιτυχίας που οφείλουμε να τον κρατήσουμε ανοιχτό παρά τις ειδικές συνθήκες που επικρατούν.

Καλή σχολική χρονιά σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα. Είμαστε δίπλα σας για να προσαρμόσουμε τα όποια δεδομένα, όσο πιο κοντά στις ανάγκες σας. Καλή Χρονιά παιδιά μας και στους δασκάλους τους»

Κοινοποίηση