Το «ευχαριστώ» της Διοίκησης του Νοσοκομείου στον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών και τον Δήμαρχο Ν. Ζίχνης


Ευχαριστήρια μηνύματα τόσο προς τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλο, όσο και προς τον Δήμαρχο Νέας Ζίχνης Παντελή Μπόζη, έστειλε η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών:

«Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών θέλει να εκφράσει δημόσια τις θερμές της ευχαριστίες στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Σερρών κ. Παναγιώτη Σπυρόπουλο, για τις ενέργειες που έγιναν από μέρους του για το κλάδεμα των δέντρων, το κόψιμο των χόρτων περιμετρικά του Νοσοκομείου μας καθώς και για τις εργασίες που έγιναν στον κόμβο στην κεντρική είσοδο του Νοσοκομείου.
Σας συγχαίρουμε και σας ευχαριστούμε για την μεγάλη προσφορά σας αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τη συνεχή στήριξή σας στο σύστημα υγείας και στο προσωπικό του Νοσοκομείου».

«Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών θέλει να εκφράσει δημόσια τις θερμές της ευχαριστίες στον Δήμαρχο του Δήμου Νέας Ζίχνης κ. Παντελή Μπόζη, για την διάθεση ενός οχήματος ασθενοφόρου ώστε να καλυφθούν οι τρέχουσες ανάγκες του Νοσοκομείου μας (εξιτήρια ασθενών, εργαστηριακές εξετάσεις που τελούνται εκτός Νοσοκομείου).
Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στο αξιόλογο κοινωνικό σας έργο».

Κοινοποίηση