Π. Σπυρόπουλος: «To φετινό μήνυμα της επετείου είναι σημαίες παντού»

Το μήνυμα του για τον σημαιοστολισμό απέστειλε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος. Ο κύριος Σπυρόπουλος καλεί τους πολίτες να βάλουν στα μπαλκόνια τους σημαίες. «To φετινό μήνυμα της επετείου είναι σημαίες παντού» τονίζει, ο αντιπεριφερειάρχης.

Αναλυτικά το μήνυμά του

«Η επέτειος της 28 ης Οκτωβρίου είναι μία ημέρα γεμάτη συμβολισμούς για το Εθνος και την κοινωνία μας. Συμβολισμοί, οι οποίοι ανάγονται στην ανάμνηση των θυσιών των προγόνων μας για την ελευθερία και ανεξαρτησία της Πατρίδας μας.

Τις θυσίες αυτές καλούμαστε σήμερα να τιμήσουμε, ιδιαίτερα την φετινή χρονιά, ενόψει και των νέων απειλών που εκτοξεύονται από την Τουρκία εναντίον της πατρίδας μας. Και το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναρτήσουμε το σύμβολο της ενότητας του Έθνους μας, την Σημαία μας, παντού.

Στα μπαλκόνια μας, στα παράθυρα και στις προθήκες των καταστημάτων, ώστε να ντυθεί η πόλη μας στα γαλανόλευκα και όλοι μας με τον τρόπο αυτό, να αναλογιστούμε τις δικές μας ευθύνες, έναντι εκείνων, που πολέμησαν, για να είμαστε σήμερα ελεύθεροι.

To φετινό μήνυμα της επετείου είναι σημαίες παντού»

Κοινοποίηση