Συνοδευτικές δράσεις ΤΕΒΑ στο Σκούταρι


Ο Δήμος Σερρών σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο των Συνοδευτικών Δράσεων του ΤΕΒΑ, θα πραγματοποιήσει προβολή εκπαιδευτικού και οπτικοακουστικού υλικού, την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021, στην Αίθουσα Δ.Σ., του πρώην Δημαρχείου Σκουτάρεως. Θα πραγματοποιηθεί προβολή των εξής ταινιών:
▪ «TOYSTORY 4»
στις 17:30 μ.μ.
▪ «COCO»
στις 19:00 μ.μ.

Στόχος της συγκεκριμένης δράσης είναι να ψυχαγωγήσει τους ωφελούμενους του ΕΠ ΤΕΒΑ προβάλλοντας αγαπημένες ταινίες για όλη την οικογένεια μιας και πολλές φορές η πρόσβαση τους σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες είναι περιορισμένες, ιδίως και μετά με την εμφάνιση της Παγκόσμιας πανδημίας του κορονοϊού.

Οι θεατές μπορούν να εισέρχονται στην αίθουσα κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή του πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα(180) ημέρες μετά από αυτόν. Οι ανήλικοι από τεσσάρων (4) έως και έντεκα (11) ετών, δύναται να προσκομίσουν, εναλλακτικά, δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (σελφ-τεστ). Θα μοιραστούν μάσκες, ατομικά νερά, χυμοί και σνακ. Οι ωφελούμενοι παρακαλούνται να έχουν μαζί τους το ΑΜΚΑ.

Επικοινωνήστε τηλεφωνικά ή στείλτε μήνυμα με τα στοιχεία σας στα παρακάτω τηλέφωνα :
Από σταθερό (χωρίς χρέωση): 800 100 1770
Από κινητό: 6907650399
E -mail: [email protected]
Facebook : ‘Δήμος Σερρών ΤΕΒΑ ΠΚΜ Συνοδευτικά’ ή εναλλακτικά πατήστε στον σύνδεσμο → https://bit.ly/3kVfNQa
Ή επικοινωνήστε με τις κατά τόπους υπηρεσίες που υποβάλατε την αίτησή σας στο ΤΕΒΑ.

Κοινοποίηση