Σέρρες: Το «ευχαριστώ» της εστίασης


Τις ευχαριστίες της προς όλους όσοι συμπαραστάθηκαν στον αγώνα της και έδωσαν το «παρών» στη χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Προμαχώνα, εξέφρασε η Ένωση Καταστημάτων Αναψυχής & Εστίασης Νομού Σερρών.

Στην ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:
«Συνάδελφοι, φίλοι της Εστίασης,
Ο Πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Καταστημάτων Αναψυχής & Εστίασης Ν. Σερρών νιώθουν την υποχρέωση να απευθύνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους τους επαγγελματίες της Εστίασης, από όλο το Νομό, για τη στήριξή τους και τη συντριπτική συμμετοχή τους στο κάλεσμα της Ένωσης και της ΠΟΕΣΕ για κλείσιμο των καταστημάτων μας στην απεργία της 16 ης Νοεμβρίου.
Σε μία περίοδο ιδιαιτέρως δύσκολη για το επάγγελμά μας δείξατε σθένος, υπομονή και αποφασιστικότητα και στηρίξατε δυναμικά τα δίκαια αιτήματα του κλάδου, χωρίς κομματικές γραμμές και ταμπέλες, χωρίς πορείες και κλείσιμο των δρόμων, προτάσσοντας μόνο τον κοινό μας στόχο που είναι η ΕΠΙΒΙΩΣΗ και για το λόγο αυτό σας συγχαίρουμε από καρδιάς!
Να είστε σίγουροι συνάδελφοι πως η συσπείρωση και η αγωνιστικότητα μας δεν πέρασαν απαρατήρητες και αυτό είναι και το μήνυμα που πρέπει να λάβει σοβαρά η κυβέρνηση. Οι προκλήσεις, οι κίνδυνοι και οι προοπτικές της Εστίασης είναι τεράστιες, ΟΜΩΣ ενωμένοι είμαστε πιο δυνατοί ισχυροί , υπολογίσιμοι και αποτελεσματικοί. Το διοικητικό συμβούλιο σας συγχαίρει και σας ευχαριστεί τόσο εσάς όσο και τους συνεργάτες εργαζομένους μας.
Για όλους τους φίλους της εστίασης που μας στήριξαν είτε με την παρουσία τους στον Προμαχώνα, είτε με τη βοήθειά τους να ολοκληρωθούν με επιτυχία οι απεργιακές μας δράσεις, καταθέτουμε την απεριόριστη ευγνωμοσύνη μας και τη διαβεβαίωση πως η Εστίαση ΔΕΝ ξεχνάει και θα μας βρείτε στο πλευρό σας σε κάθε αγώνα».

Κοινοποίηση