Αρτοποιείο Γ. Παπαδόπουλου: Η τέχνη του ψωμιού με παραδοσιακές τεχνικές


Το αρτοποιείο του Γεώργιου Παπαδόπουλου είναι ένα μέρος πλαισιωμένο από ανθρώπους, όχι μηχανές.

Αυτός είναι και ο λόγος που πιστεύει στη διατήρηση των παραδοσιακών τεχνικών στην τέχνη του ψωμιού, της σφολιάτας και των βουτημάτων.

Μια δοκιμή στο αρτοποιείο του Γεώργιου Παπαδόπουλου είναι αρκετή για να σας πείσει!

Το αρτοποιείο του Γεώργιου Παπαδόπουλου βρίσκεται επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 37, στις Σέρρες.

Επισκεφθείτε τη σελίδα της επιχείρησης στο fb πατώντας εδώ.

Κοινοποίηση