«Εγκλεισμός»: Μία ταινία από το Studio Εφήβων του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών- Την Κυριακή η προβολή


Την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022, στις 8:00 μ.μ., στην Κεντρική Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου “Αστέρια”, θα προβληθεί η ταινία από το Στούντιο Εφήβων του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών με τίτλο: «Εγκλεισμός».
Η πρεμιέρα της ταινίας έγινε το καλοκαίρι του 2021 στο θερινό θεατράκι του Δήμου Σερρών.

Η ανάγκη για εναλλακτικές μορφές έκφρασης λόγω πανδημίας και διαδικτυακών συναντήσεων της ομάδας, οδήγησε στην ιδέα της δημιουργίας μιας ταινίας που να εκφράζει τα συναισθήματα και τις πρωτόγνωρες εμπειρίες των εφήβων σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Οι επιμορφωτές του Στούντιο, Αστέρης Πολυχρονίδης και Χριστίνα Σωτηριάδου, κατέγραψαν αυτές τις ανησυχίες των παιδιών και τις αποτύπωσαν σε αυτή την ταινία.
Η προβολή της ταινίας προσφέρεται στο κοινό με είσοδο ελεύθερη.

«Εγκλεισμός»
Σκηνοθεσία-Μοντάζ: Αστέρης Πολυχρονίδης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Χριστίνα Σωτηριάδου
Μουσική: Άγγελος Μανωλίδης
Τεχνικός Ήχου: Γιώργος Δασκαλάκης
Εσωτερικοί Φωτισμοί: Νίκος Παπαδόπουλος
Διάρκεια: 52’

Η είσοδος για το κοινό θα πραγματοποιηθεί με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης, ή εναλλακτικά εργαστηριακό τεστ με την μέθοδο PCR ισχύς 72 ωρών, ή rapid test ισχύς 48 ωρών ή self test τελευταίου 24ώρου και κατά προτεραιότητα, με κάρτα ελεύθερης εισόδου, η οποία θα διατίθεται στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου «Αστέρια» καθημερινά 10.00΄ π.μ. με 2.00΄ μ.μ. και 60΄ πριν την έναρξη της προβολής.

Θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλούς προσέλευσης και παραμονής στον χώρο για την αποφυγή εξάπλωσης του COVID-19 όπως αυτά ορίζονται από την Κοινή Υπουργική Απόφαση Δ1α/Γ.Π.οικ. 80417/2021, ΦΕΚ 6214/Β/23-12-2021 και τις οδηγίες του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ
Η είσοδος για το κοινό θα πραγματοποιείται με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης συνδυαστικά με αστυνομική ταυτότητα ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας .
Οι ανήλικοι θεατές 4 έως 17 ετών δύναται να προσκομίζουν εναλλακτικά κατά την είσοδό τους, εργαστηριακό τεστ με την μέθοδο PCR ισχύς 72 ωρών, ή rapid test ισχύς 48 ωρών ή self test τελευταίου 24ώρου.

Κοινοποίηση