50 χρόνια Medi Anti Aging Center: Μην χάσετε τις μεγάλες εκπτώσεις


Το Medi Anti Aging Center γιορτάζει 50 χρόνια και σας κάνει έκπτωση 50% σε ολοκληρωμένα προγράμματα σώματος , προσώπου, μόνιμης αποτρίχωσης και νυφικών πακέτων έως 15 Μαΐου.

Άλλαξε, εξελίχθηκε και συνεχίζει ως Medi Anti Aging Center, ένας χώρος ομορφιάς και περιποίησης που λειτουργεί στις Σέρρες από το 1972. Διευθύντρια της Επιχείρησης ήταν επί χρόνια η κ. Χανλή Κουτρουβέλη Στέλλα, η οποία με μεγάλο ζήλο και αγάπη άσκησε το επάγγελμα της Αισθητικού.

Σήμερα η διεύθυνση της επιχείρησης έχει μεταφερθεί στην επόμενη γενιά, η οποία με τον ίδιο ζήλο και σεβασμό προς τον πελάτη συνεχίζει να λειτουργεί στην Κ. Καραμανλή 28.

Με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας ικανοποιεί κάθε απαιτητικό πελάτη με τις σύγχρονες μεθόδους εφαρμογής αλλά και με τους ευέλικτους τρόπους πληρωμής των προγραμμάτων.

Μπαίνοντας στον χώρο της Μονάδας ο πελάτης αισθάνεται ότι η ατμόσφαιρα τον ταξιδεύει σε έναν άλλο κόσμο ξεκούρασης, ξεγνοιασιάς αλλά παράλληλα ικανοποιεί και κάθε του επιθυμία που τον ανεβάζει ψυχολογικά και σωματικά χωρίς ο ίδιος να κοπιάζει.

Το Medi Anti Aging Center ευχαριστεί όλους τους πελάτες του από καρδιάς, για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην επιχείρηση.
Το Medi Anti Aging Center σας περιμένει να γιορτάσετε μαζί.

Το Medi Anti Aging Center – Κέντρο Αντιγήρανσης, βρίσκεται επί της οδού Κ. Καραμανλή 28 (πρώην Μεραρχίας), στην πόλη των Σερρών.
Τηλέφωνο: 2321021620.
Επισκεφθείτε τη σελίδα της επιχείρησης στο fb, πατώντας εδώ.

Κοινοποίηση