Μαγειρίτσα: Η «πρωταγωνίστρια» του Πασχαλινού τραπεζιού- Πως θα την ετοιμάσετε (Βίντεο)


Η μαγειρίτσα είναι η πρωταγωνίστρια του Πασχαλινού τραπεζιού που φροντίζει την ομαλή (μετάβαση) του οργανισμού από τη νηστεία στο κρέας. Η γεύση; Πάντα επίκαιρη!!
Το κανάλι «Homemade» μας προτείνει την παραδοσιακή μαγειρίτσα.

Τι θα χρειαστείτε;
περίπου 600 γρ. κατσικίσια εντεράκια
1 λίτρο νερό βρύσης + χυμό από 1 λεμόνι
περίπου 700 γρ. κατσικίσια συκωταριά
λάδι
7 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 ξερό ψιλοκομμένο κρεμμύδι
3 κ.σ. άνηθο
πιπέρι
2 λίτρα χλιαρό νερό
αλάτι
100 γρ. ρύζι γλασέ (πλυμένο)
2 αβγά
χυμό από 2 λεμόνια

Πως θα τη φτιάξετε; Δείτε το βίντεο:

Κοινοποίηση