To Nissan Ariya απέσπασε τη διάκριση «Ηλεκτρικό Όχημα του Τέξας» στο 2023 Texas Auto Writers Association Auto Roundup

Του Γιώργου Δαμιανίδη

Το ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό Nissan Ariya πρόσθεσε ένα ακόμη βραβείο στην “τροπαιοθήκη” του, καθώςανακηρύχτηκε«Ηλεκτρικό Όχημα του Τέξας» στον θεσμό Auto Roundup του Texas Auto Writers Association (TAWA) 2023.

Στο Auto Roundup 2023, που πραγματοποιήθηκε στις 27-28 Μαρτίου στο Eagles Canyon Raceway στο Decatur του Τέξας, δημοσιογράφοι αυτοκινήτων και contentcreators αξιολόγησαν νέα οχήματα και ψήφισαν με βάση το εσωτερικό, το εξωτερικό, την αξία, τις επιδόσεις και τη συνολική απήχησή τους. Η κριτική επιτροπή αξιολόγησε οχήματα εντός της κατηγορίας κάθε μοντέλου, αλλά και στο πλαίσιο ολόκληρου του διαθέσιμου στόλου οχημάτων που συμμετείχαν στο Auto Roundup.

“Έχουμε την τιμή να ανακηρύξουμε το Nissan Ariya ως το ηλεκτρικό όχημα του Τέξας”, δήλωσε η Teia Collier, πρόεδρος του TAWA. “To Ariya ξεχώρισε από τον ανταγωνισμό και εντυπωσίασε τους κριτές μας με έναν συνδυασμό όμορφου σχεδιασμού, εξαιρετικών δυνατοτήτων, ανταγωνιστικών τιμών και γενναιόδωρου χώρου.”

Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη χρονιά για το βραβείο Electric Vehicle of Texas, το οποίο είναι ένα από τα τέσσερα βραβεία τίτλου στο TAWA Auto Roundup. Το TAWA ξεκίνησε την εκδήλωση που τώρα ονομάζεται Auto Roundup το 2003, ως συμπλήρωμα του γνωστού ετήσιου Truck Rodeo.

Το Nissan Ariya  είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό crossover της Nissan και προσφέρει κορυφαία, απρόσκοπτη τεχνολογία, που ενσωματώνει και αναβαθμίζει τις οδηγικές δυνατότητέςτου μοντέλου, με χαρακτηριστικά όπως η προηγμένη τεχνολογία υποβοήθησης οδηγού ProPILOT Assist 2.0 (διαθέσιμη σε συγκεκριμένες αγορές και εκδόσεις), καθώς και η τυπική ασύρματη ενσωμάτωση Apple CarPlay® και Alexa. Με εμβέλεια οδήγησης που φτάνει τα 533 χιλιόμετρα, το Ariya προσφέρει μια συναρπαστική οδηγική εμπειρία μηδενικών εκπομπών, για μια ποικιλία τρόπων ζωής.

Κοινοποίηση