Θρίλερ: Κρατούσε αιχμάλωτα 2 ξαδέλφια του 8 μήνες // Σερραϊκής καταγωγής οι δυο “αιχμάλωτοι”

Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία για την υπόθεση που αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, όπου ένας 58χρονος κρατούσε αιχμάλωτα δύο ξαδέλφια του επί 8 μήνες, αποσπώντας 81.000 ευρώ.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ένας από τους δύο «αιχμάλωτους»- ένας 47χρονος- κατάφερε να πάρει τηλέφωνο στην αστυνομία και να καταγγείλει ότι ο ίδιος και η 48χρονη αδελφή του κρατούνταν διά της βίας από τον ξάδελφό τους, από τα τέλη Ιουλίου.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι, βρήκαν τα δύο αδέλφια- κατά πληροφορίες πρόκειται για άτομα με ειδικές ανάγκες- και στη συνέχεια εντόπισαν συνέλαβαν τον 58χρονο δημοτικό υπάλληλο, ενώ στην υπόθεση εμπλέκεται και η 23χρονη κόρη του, όπως μία αλλοδαπή γυναίκα.

Το χρονικό της υπόθεσης

Στα τέλη Ιουλίου του 2017 τα δύο αδέλφια επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο του 58χρονου. Εκεί, ο δημοτικός υπάλληλος, με την 23χρονη κόρη του και μία συνεργό του τους ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων και με την άσκηση βίας τους μετέφεραν στο σπίτι του 58χρονου, στο Ωραιόκαστρο. Από τότε, ο δράστης του κρατούσε εκεί- σύμφωνα με πληροφορίες με χειροπέδες στα χέρια και καλώδια στα πόδια- ενώ τους αποσπούσε χρήματα. Συγκεκριμένα, πήγαινε με τον 47χρονο σε τράπεζες και απειλώντας τον τον υποχρέωνε να μεταβιβάζει χρηματικά ποσά σε λογαριασμούς του ιδίου και της 23χρονης κόρης του. Μάλιστα, μέχρι τη στιγμή της σύλληψής του είχε καταφέρει να πάρει 81.000 ευρώ!

Κάποια στιγμή, ο 47χρονος κατάφερε να λυθεί και να ειδοποιήσει την αστυνομία. Ο 58χρονος κατηγορείται για αρπαγή, ληστεία, εκβίαση και απλές σωματικές βλάβες

iefimerida.gr

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •