Ο Θεόδωρος Αραμπατζής Υποψήφιος Δήμαρχος Σερρών της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων (Δελτίο Τύπου)

Με νέο Υποψήφιο Δήμαρχο τον Θεόδωρο Αραμπατζή και νέους ανθρώπους στις τάξεις της ξεκινά την πορεία προς τους Σερραίους η Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων ενόψει των Αυτοδιοικητικών εκλογών της 13 Οκτωβρίου 2019.

«Το αυτοδιοικητικό παράδειγμα που παρουσιάσαμε όλα αυτά τα επτά (7) χρόνια και αγκάλιασαν οι δημότες μας θα το πλουτίσουμε με νέους ανθρώπους, ιδέες και προτάσεις με στόχο να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα στο δήμο μας, να κρατήσουμε τους νέους στον τόπο μας» τόνισε ο Θεόδωρος Αραμπατζής.

«Η ανεξάρτητη αυτοδιοικητική κίνηση, Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων είναι σε πλήρη ανάπτυξη. Έχει να δώσει πολλά στην τοπική κοινωνία. Οι Σερραίοι το γνωρίζουν καλά γι’ αυτό και την στηρίζουν, την ανταμείβουν με την ψήφο τους και πυκνώνουν συνεχώς τις γραμμές της» υπογράμμισε.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Θεόδωρος Αραμπατζής εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η Νέα Μεγάλη Δ.Π.Σ. θα υπερισχύσει στις επόμενες εκλογές καθώς όπως δήλωσε:

«Έχουμε πρόσωπο στον κόσμο»

«Έχουμε έργο που απολαμβάνουν οι δημότες μας»

«Νοικοκυρέψαμε το δήμο μας»

«Κρατάμε το λόγο μας και υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας»

«Γυρίσαμε την πλάτη στον λαϊκισμό, τις προκλητικές νοοτροπίες και συμπεριφορές του παρελθόντος»

«Δημότες και επισκέπτες γνωρίζουν ότι είναι ωραίο να ζεις στις Σέρρες»

Κάλεσε όλους να σταθούν δίπλα της «με τη δράση και την ψήφο τους».

Ο Θεόδωρος Αραμπατζής εξήρε τον Δήμαρχο Σερρών Πέτρο Αγγελίδη και τους συνοδοιπόρους του για τη δημιουργία της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης Δ.Π.Σ., το 2001, την υποδειγματική λειτουργία της στη Διοίκηση του Δήμου Σερρών από το 2010 και την αποτελεσματικότητα της.

Μέσα στην κατάμεστη αίθουσα της Κ.Ε.Δ.Η.Σ. , την Κυριακή το πρωί 22 Απριλίου, η ατμόσφαιρα ήταν έμπλεη συντροφικότητας, αισιοδοξίας, αγωνιστικότητας.

Τα μέλη της Δ.Π.Σ. υπερψήφισαν τον μοναδικό Υποψήφιο Δήμαρχο Θεόδωρο Αραμπατζή.

Ο χαιρετισμός του Δημάρχου

Η έκτακτη συνέλευση της Παράταξης ξεκίνησε με χαιρετισμό του Δημάρχου Πέτρου Αγγελίδη.

Ο Δήμαρχος Σερρών χαιρέτισε τη μεγάλη συμμετοχή των μελών και φίλων της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων και υπογράμμισε τις βαθιές ρίζες της στην τοπική κοινωνία.

«Η Δ.Π.Σ. διεκδικεί με αξιώσεις μια τρίτη θητεία, διότι είναι πραγματικά η μοναδική ανεξάρτητη κίνηση, έχει σημαντικό έργο να επιδείξει, έχει εξασφαλίσει 8 εκ. ευρώ για έργα που θα υλοποιηθούν την επόμενη θητεία» επιχειρηματολόγησε.

«Η νίκη είναι στο χέρι μας εάν υπάρχει ενότητα, δουλειά και προβολή του έργου μας» τόνισε.

«Ο Θεόδωρος Αραμπατζής είναι καλή υποψηφιότητα γιατί είναι σοβαρός, συνετός ουσιαστικός, χωρίς φανφάρες» δήλωσε ο Πέτρος Αγγελίδης.

O Πρόεδρος της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων Απόστολος Σφετκόπουλος μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας δήλωσε τα εξής: “Ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η εκλογική διαδικασία της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων για την ανάδειξη υποψηφίου Δημάρχου για τις επόμενες δημοτικές εκλογές . Η προσέλευση των μελών  μας ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική. Συνεχίζουμε ενωμένοι για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση με υποψήφιο Δήμαρχο τον Θεόδωρο Αραμπατζή, έναν άνθρωπο με ήθος, πνεύμα συνεργασίας, όρεξη για πολύ δουλειά, έναν άνθρωπο καταξιωμένο στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

 Ευχαριστούμε τα μέλη της Δημοτικής Πρωτοβουλίας που για μια φορά ακόμη στήριξαν την παράταξη και έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα νίκης.”

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •