Όταν τα τηλεοπτικά προϊόντα επηρεάζουν ακόμη και τις… καντίνες

Η εφευρετικότητα των Ελλήνων είναι ομολογουμένως αμίμητη. Η επιρροή από τα τηλεοπτικά «προϊόντα» έχει… διεισδύσει στην καθημερινότητά μας.
Όταν η εφευρετικότητα και η επιρροή «παντρεύονται», τότε το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό και μας κάνει να χαμογελάμε και στους… κατηφείς αυτούς καιρούς, είναι σημαντικό.

Ο φωτογραφικός φακός του Infonews24, αποφάσισε να σας κάνει να χαμογελάσετε. Αυτές τις ημέρες, πραγματοποιούνται εκδηλώσεις στην κοινότητα της Τούμπας, του δήμου Εμμανουήλ Παππά.

Κι όπως όλοι ξέρουμε, πανηγύρι χωρίς καντίνα, είναι όπως το τζατζίκι χωρίς σκόρδο.
Μία, όμως, καντίνα «έκλεψε» τις εντυπώσεις με το όνομα που αποφάσισε να της δώσει ο ιδιοκτήτης της.

Έτσι, λοιπόν, όσοι βρέθηκαν στις εκδηλώσεις της Τούμπας, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα εδέσματά τους στην «καντίνα του έρωτα- power of souvlaki», όνομα προφανώς εμπνευσμένο από το τηλεοπτικό προϊόν «power of love».
Τα θερμά μας συγχαρητήρια στον ευφάνταστο ιδιοκτήτη, που κατάφερε και μας έκανε να χαμογελάσουμε.

Κοινοποίηση