Σύλληψη τεσσάρων μελών συμμορίας για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών ουσιών

Η συστηματική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, οδήγησε στα ίχνη τεσσάρων (4) μελών συμμορίας που ενέχονται σε εμπορία ναρκωτικών ουσιών, τα οποία και συνέλαβαν με τη συνδρομή αστυνομικών ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών. Πρόκειται για ημεδαπούς ηλικίας 59, 56, 44 και 55 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της «Συμμορίας» και παράβασης του Νόμου «Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλων διατάξεων».

Συγκεκριμένα, το πρωί της Κυριακής, στην περιοχή της Ευκαρπίας πραγματοποιήθηκε συναλλαγή ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα ποσότητας ηρωίνης μεταξύ δύο μελών της συμμορίας, ενώ στη συνέχεια στην περιοχή της Καλαμαριάς, εμφανίστηκαν τα δύο (2) έτερα μέλη με σκοπό την παραλαβή της προαναφερόμενης ποσότητας.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν από την κατοχή των συλληφθέντων και από μία (1) οικία:

(5) δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους (1) κιλού και (162,5) γραμμαρίων,

(1) φιαλίδιο που περιείχε υγρή μεθαδόνη, βάρους (203) γραμμαρίων,

(6) κινητά τηλέφωνα,

(1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,

(35) νάιλον συσκευασίες για την τυποποίηση – συσκευασία ηρωίνης,

(3) κολλητικές ταινίες και Το χρηματικό ποσό των (90) ευρώ, ενώ κατασχέθηκαν επιπλέον δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα ως μέσα μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών .

Επιπλέον, προέκυψε ότι σε βάρος ενός εκ των συλληφθέντων (59χρονος) εκκρεμούσαν πέντε (5) αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε συνολικά σε ποινή φυλάκισης (24) ετών, (6) μηνών και (30) ημερών για παράβαση του Νόμου «Περί εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλων διατάξεων»

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  • 0
  •  
  •