Η φωτογραφία με την ηλικιωμένη που έγινε viral- Το Infonews24 κάλυψε λεπτό προς λεπτό το συλλαλητήριο

Το «στοίχημα» της ενημέρωσης κέρδισε για μία ακόμη φορά το Infonews24, που κάλυψε με τον καλύτερο τρόπο τα όσα έλαβαν χώρα, στο χθεσινό, μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, που πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες.

Οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Κώττας και Χριστίνα Χατζοπούλου, βρισκόταν από νωρίς στο χώρο του συλλαλητηρίου και μετέφεραν τον παλμό της συγκέντρωσης, ενώ στη δημοσιογραφική υποστήριξη ήταν οι Γιώργος Δαμιανίδης και Ζωή Χειμωνίδου.

Στη σελίδα στο fb του Infonews24 (https://www.facebook.com/www.infonews24.gr/ ) υπήρχε συνεχής ροή των γεγονότων, είτε μέσω live video, είτε μέσω φωτογραφιών και όσοι δεν κατόρθωσαν να παραβρεθούν στο συλλαλητήριο, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα όσα συνέβησαν.

Χαρακτηριστικό είναι πως τόσο τα videos, όσο και οι φωτογραφίες είχαν χιλιάδες θεάσεις, όπως αποτυπώθηκε και στα νούμερα, ενώ πολλοί ιστότοποι, όπως η zougla κ.α., ενημέρωσαν τις σελίδες τους, μέσα από τα ρεπορτάζ και το φωτογραφικό υλικό του Infonews24.

Μία, όμως, φωτογραφία του Infonews24, έγινε κυριολεκτικά viral και προκάλεσε ρίγη συγκίνησης. Η φωτογραφία του Infonews24 με την δακρυσμένη ηλικιωμένη που παραβρέθηκε στο συλλαλητήριο, έκανε το γύρο του διαδικτύου και μάλιστα σε λιγότερες από 24 ώρες, ξεπέρασε τις 50 χιλιάδες θεάσεις.

Οι αναγνώστες μας, επιλέξατε για μία ακόμη φορά για την ενημέρωσή σας το Infonews24 και σας ευχαριστούμε θερμά.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •