Συνάντηση Μ. Τζελέπη και Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Σερρών

Με το βουλευτή της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών Μιχάλη Τζελέπη συναντήθηκε χθες Σάββατο, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Σερρών (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.) Σερρών.

Το Πρωτοβάθμιο Σωματείο μας πέραν της εθιμοτυπικού χαρακτήρα συνάντησης κατέθεσε θεματολογία σημαντικών θεμάτων που προβληματίζουν τα εν ενεργεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο κ. Τζελέπης επέδειξε ενδιαφέρον για τα προβλήματα που απασχολούν το ανθρώπινο δυναμικό, δεσμεύτηκε για περαιτέρω συνεργασία των δύο μερών προκειμένου να εξομαλυνθεί το εργασιακό περιβάλλον και προέτεινε την ανάγκη ίσης και ισότιμης αντιμετώπισης του συνόλου των πολιτών, την αποφυγή άλογης κοινωνικής διαφοροποίησης και τάχθηκε σαφώς υπέρ της ανάγκης της συλλογικής έκφρασης των εν ενεργεία στρατιωτικών στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Η Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Σερρών με γνώμονα τα παραπάνω δεδομένα χαιρέτισε τη θετική διάθεση του κ. Βουλευτή και αναμένει την ανταπόκρισή του στα μείζονα και λογικά θέματα που τέθηκαν και έτυχαν της αποδοχής του.

«Η Ένωση συνεχίζει την ενδελεχή παρουσίαση και ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν το μόνιμο στρατιωτικό προσωπικό, υπό καθεστώς πολιτικής ουδετερότητας και καθ’ επιταγή του υφιστάμενου νόμου, προσβλέποντας σε συνεργασία με το σύνολο των πολιτικών και πολιτειακών φορέων του τόπου για επίλυση των δίκαιων και αντικειμενικών αιτημάτων της,» τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση της ΕΣΠΕΕ.

Κοινοποίηση