Αγγελάκας, Παυλίδης, Πασχαλίδης, Ρίζου αυτή την εβδομάδα στη Μονή Λαζαριστών Θεσσαλονίκης

Τρεις δυνατές συναυλίες φέρνει αυτή η εβδομάδα στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών Θεσσαλονίκης. Με διαφορετικό ηχόχρωμα, αλλά με κοινή αναζήτηση της ποιότητας στις μουσικές τους διαδρομές, η Μαρίζα Ρίζου (Δευτέρα 11/6), ο Μίλτος Πασχαλίδη (Τετάρτη 13/6) και οι Γιάννης Αγγελάκας – Παύλος Παυλίδης (Σάββατο 16/6), υπόσχονται τρεις υπέροχες βραδιές στο επιβλητικό περιβάλλον της Μονής Λαζαριστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 11/6

Μαρίζα Ρίζου

Η χρονιά που πέρασε ήταν εξαιρετικά δημιουργική και επιτυχημένη για τη Μαρίζα Ρίζου!Έδωσε δυνατά live εντός και εκτός Αθηνών, έγραψε τη μουσική για την πιο πετυχημένη παράσταση της χρονιάς «Μαντάμ Σουσού» στο Θέατρο Παλλάς, ενώ πριν από λίγες εβδομάδες κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι «Ας Γελάμε Συχνά», σε στίχους δικούς της και μουσική Κωστή Μαραβέγια, προϊδεάζοντάς μας για το τι πρόκειται να ακολουθήσει στο τρίτο προσωπικό της άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο από την FeelgoodRecords. Γεμάτη με όλη αυτή την ενέργεια λοιπόν, ετοιμάζεται για τις απόλυτα καλοκαιρινές της εμφανίσεις. Μεγάλος σταθμός, το Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών, τη Δευτέρα 11 Ιουνίου.

Μαζί με όλα τα γνωστά της τραγούδια, όπως το «Μια άλλη ευτυχία», «Πετάω», «Είναι μικρή η ζωή», «Πάμε μια βόλτα», θα μοιραστεί βέβαια μαζί μας και το «Ας Γελάμε Συχνά», το φωτεινό, αισιόδοξο τραγούδι, που γεννήθηκε από την πρώτη της συνεργασία με τον Κωστή.Όπως πάντα, στο πρόγραμμα θα υπάρχουν αγαπημένα της κομμάτια άλλων δημιουργών, μεταμορφωμένα, ενορχηστρωμένα και ερμηνευμένα με τον δικό της μοναδικό τρόπο, ντυμένα στην πολύχρωμη αύρα της.
Το κορίτσι που βγαίνει στη σκηνή χωρίς παπούτσια, εύκολα θα οδηγήσει και τα δικά μας πόδια να χορέψουν στους ρυθμούς της, αρκεί να είμαστε έτοιμοι να αφεθούμε και να πάμε παρέα την πιο ωραία βόλτα!
Κιθάρες, γιουκαλίλι: Άγγελος Αϊβάζης
Τρομπέτα: Βαγγέλης Κατσαρέλης
Βιολί: Δημήτρης Κουζής
Τύμπανα: Γιώργος Κωστελέτος
Κοντραμπάσο: Γιώργος Μουχτάρης
Πιάνο, επιμέλεια ενορχηστρώσεων: Μάρκος Χαϊδεμένος
Επιμέλεια Ήχου: Γιώργος Κατσιάνος
Φωτισμοί: Τηλέμαχος Ανδρεάδης
Συντονισμός Παραγωγής: Σίσσυ Νικολαΐδη
Ώρα έναρξης: 21:30
Τιμή εισιτηρίου: 12€ (προπώληση), 14€ (ταμείο)

ΤΕΤΑΡΤΗ 13/6

Μίλτος Πασχαλίδης

Μετά από έναν soldout χειμώνα και με τη νέα κυκλοφορία του δίσκου «Τραγούδια Που Ζούνε Λαθραία», ο Μίλτος Παχαλίδης ξεκινάει την καλοκαιρινή του περιοδεία. Την Τετάρτη 13 Ιουνίου δίνει ραντεβού με το κοινό της Θεσσαλονίκης στο Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών.
Γνωστός για την αυθεντική, γεμάτη συναίσθημα, σκηνική του παρουσία και την αμφίδρομη σύνδεσή του με τον κόσμο, ο Μίλτος ανεβαίνει στη σκηνή του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών με πολλή διάθεση, έτοιμος για μια αξέχαστη βραδιά.
Μια βραδιά μεγάλη με μπαλάντες, ροκ ενέργεια, παραδοσιακά κομμάτια, χιούμορ, τραγούδια «σταθμούς,» αλλά και τις νέες του επιτυχίες και απρόβλεπτες επιλογές.Θα ξεκινάει με αγαπημένα τραγούδια του όπως «το Παραμύθι Με Λυπημένο Τέλος», «Τα Μπλουζ της Άγριας Νιότης», «Σ’ τα Είπα Όλα» και τις «Πεθαμένες Καλησπέρες» και θα συνεχίζει με τα κομμάτια του νέου του δίσκου «Τραγούδια Που Ζούνε Λαθραία» σε μουσική του Μάριου Τόκα και στίχους του Άλκη Αλκαίου. Ήδη «η Ρωξάνη», «Στις ξερολιθιές» και «Οι έρωτες του δρόμου» έχουν βρει τη θέση τους στην καρδιά μας.
Πνευστά: Θύμιος Παπαδόπουλος
Πιάνο, ακορντεόν: Νίκη Γρανά
Λύρα, μαντολίνο: Πάρις Περυσινάκης
Ηλεκτρική κιθάρα: Δημήτρης Σινογιάννης
Τύμπανα: Ηλίας Δουμάνης
Μπάσο: Δημήτρης Μουτάφης
Ηχοληψία: Πασχάλης Κολέντσης
Φωτισμοί: Μανώλης Μπράτσης
Ώρα έναρξης: 21:00
Τιμή εισιτηρίου: 12€ (προπώληση, φοιτητικό, ανέργων), 14€ (ταμείο)

ΣΑΒΒΑΤΟ 16/6

Γιάννης Αγγελάκας & 100 ̊C – Παύλος Παυλίδης &B-movies

Από γιορτή σε γιορτή
Χαρακτηρίστηκε η συναυλία της χρονιάς. Μια συνάντηση ιστορικών διαστάσεων για την ελληνική ροκ σκηνή. Ό,τι και αν γράφτηκε όμως δεν συγκρίνεται με τις «εκρηκτικές» στιγμές που έζησαν όσοι συμμετείχαν σε αυτήν τη γιορτή. Ήταν κάτι σαν τελετή μύησης στη ροκ μουσική, από γενιά σε γενιά, από τους μεγαλύτερους στους μικρότερους.Για όλους αυτούς λοιπόν που δεν κατάφεραν, αλλά ήθελαν να το ζήσουν και για όσους θέλουν να το ζήσουν ξανά, ο Γιάννης Αγγελάκας με τους 100°C και ο Παύλος Παυλίδης με τους B-movies ξανασμίγουν αυτό το καλοκαίρι, για ένα ακόμη «δυνατό» live στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών!
Παύλος Παυλίδης&B-movies
Μπάσο: Τόλης Δεληγιάννης
Πλήκτρα: Ορέστης Μπενέκας
Τύμπανα: Δημήτρης Οικονόμου
Ηλεκτρική κιθάρα: Αλέκος Βουλγαράκης
Ηχοληψία: Παναγιώτης Ριζόπουλος
Γιάννης Αγγελάκας&100°C
Ακουστική κιθάρα: Λαμπρινή Γρηγοριάδου
Τύμπανα: Αλέξης Αρχοντής
Ηλεκτρική κιθάρα: Γιάννης Σαββίδης
Τρομπέτα: Γιώργος Αβραμίδης
Σαξόφωνο: JamesWylie
Πλήκτρα: Ηλίας Μπαγλάνης
Επιμέλεια ήχου: Γιώργος Ταχτσίδης
Ώρα έναρξης: 21:00 Οι πόρτες ανοίγουν στις 19.30
Τιμή εισιτηρίου: 10€ (περιορισμένος αριθμός), 12€ (προπώληση, φοιτητικό, ανέργων), 14€ (ταμείο)

Κοινοποίηση