Τους πρωταθλητές πάλης από την Κ. Καμήλα βράβευσε ο δήμαρχος Σερρών

Ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης βράβευσε τους αθλητές του Παλαιστικού Συλλόγου Καλών Δέντρων και τους προπονητές τους για την πρόκρισή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης, την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018.
Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν για την κατάκτηση μεταλλίων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα beach wrestling που πραγματοποιήθηκε στη Κατερίνη. Οι επιδόσεις αυτές των αθλητών ,τους εξασφαλίζουν τη συμμετοχή τους στο επόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Οι αθλητές που βραβεύτηκαν είναι οι εξής:
Tασκούδης Απόστολος, δύο χρυσά μετάλλια στα 70 κιλά.
Σαμαρτζίδης Χρήστος, δύο χρυσά μετάλλια στα 90 κιλά.
Αρουσμανίδης Νικόλαος, δύο ασημένια μετάλλια στα 70 κιλά.
Κριαρίδης Γρηγόρης , δύο ασημένια μετάλλια στα 80+ κιλά.

Βραβεύτηκαν επίσης οι προπονητές:
Γάτσιος Χρήστος και Κασάπογλου Τρύφων, Προπονητές του Παλαιστικού Συλλόγου Καλών Δέντρων, για την πρώτη θέση του Συλλόγου στη γενική κατάταξη.

«Οι Πρωταθλητές μας με σκληρή δουλειά και περιορισμένα μέσα κάνουν την Ελλάδα υπερήφανη με τις διακρίσεις τους. Θα πρέπει η Πολιτεία και η Ομοσπονδία Πάλης να τους συνδράμουν κυρίως οικονομικά προκειμένου να συνεχίσουν τις διεθνείς διακρίσεις τους.

Τα παιδιά αυτά με υπομονή, επιμονή, πειθαρχία, σκληρή δουλειά πετυχαίνουν τις υψηλές διακρίσεις τους και αποτελούν πρότυπα όχι μόνο για τα νέα παιδιά, αλλά για όλους μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης.

Κοινοποίηση