Μ. Κόλλια προς ΝΔ: Αν θέλαμε να πάρουμε 15-20%, όπως μας ψιθυρίζατε, θα είχαμε ρίξει την κυβέρνηση

Κόντρα ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Σάββα Αναστασιάδη, την υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά και τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Γιώργο Λαζαρίδη.

Αφορμή αποτέλεσαν όσα είπε ο κ. Αναστασιάδης στην ομιλία του. «Καλούμαστε όλοι οι βουλευτές κυρίως της βορείου Ελλάδος να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να σταθούμε απέναντι στη συνείδησή μας και την ιστορία μας. Εμείς θα το κάνουμε, θα τιμήσουμε όσους έδωσαν το αίμα τους για τη Μακεδονία που είναι μια και ελληνική», είπε.

«Δεν μπορεί κανένας να πει ότι είναι πιο μακεδονομάχος από εμένα . Αυτή τη στιγμή δεν μιλάμε για τη συμφωνία, μιλάμε για την πρόταση δυσπιστίας που η ΝΔ τη φέρνει πρωθύστερα και δίνετε δικαιώματα στους Σκοπιανούς να μιλάνε και να έχουν τη βάση για επιχειρήματα που εσείς όλοι τα εκφράζετε αυτές τις ημέρες» απάντησε η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, απαντώντας «Φτάνω και στις Σέρρες, θα πάω και παντού» είπε η υφυπουργός, εν μέσω αντιδράσεων από βουλευτές της ΝΔ .

«Μου αρέσει που η ΝΔ τα βάζει με την Κόλλια και τον Καμμένο. Δεν ντρεπόμαστε για τίποτα. Εμείς αποφασίσαμε ότι πρέπει τη χώρα να τη βοηθήσουμε. Περίμεναν από εμάς να υποχωρήσουμε και να γίνουμε άλλοι Σαμαράδες, δεν προδίδουμε εμείς την εμπιστοσύνη του λαού, έχουμε δρόμο ακόμα να κάνουμε με την κυβέρνηση αυτή και όταν θα έρθει η ώρα θα κριθούμε. Και αν θέλαμε να πάρουμε 15-20% όπως μας ψιθυρίζατε στα αυτιά μας, θα είχαμε ρίξει την κυβέρνηση, αλλά αυτό δεν θα το κάνουμε» τόνισε η κ. Κόλλια.

Πηγή: Thestival.gr 

Κοινοποίηση