Μύδροι Αν. Δαϊρετζή κατά Απ. Τζιτζικώστα

Έξαλλος έγινε ο δήμαρχος Νέας Ζίχνης Ανδρέας Δαϊρετζής, όταν ρωτήθηκε από τους Σερραίους δημοσιογράφους, για τα έργα στο οδικό δίκτυο του νομού Σερρών.

Ο ίδιος, αφού αρχικά τόνισε την κακή κατάσταση του οδικού δικτύου της περιφερειακής ενότητας Σερρών, έβαλε στο… στόχαστρο τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

Σύμφωνα με τον κ. Δαϊρετζή, το πρόγραμμα διαγραμμίσεων οδικού δικτύου δεν υλοποιείται και το οδικό δίκτυο στο νομό είναι απαράδεκτο

«Ούτε το πιο απλό κάνει η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας,» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Νέας Ζίχνης, ο οποίος έθεσε ένα… ρητορικό ερώτημα, στο οποίο ο ίδιος έδωσε την απάντηση, όσον αφορά στις χρηματοδοτήσεις:

«Που πηγαίνουν τα χρήματα; Στη Χαλκιδική και στη Θεσσαλονίκη πηγαίνουν όλες οι χρηματοδοτήσεις και ο νομός Σερρών είναι απλά… συμπληρωματικός. Μόνο έρχονται και μας λένε ότι ο νομός Σερρών είναι από τους μεγαλύτερους νομούς της κεντρικής Μακεδονίας και ο Τζιτζικώστας παίζει τα… παιχνιδάκια του μήπως και βγει αρχηγός της ΝΔ».

Κοινοποίηση