Άρχισαν οι «διαρροές» από το συνδυασμό του δημάρχου Ηράκλειας Κλ. Κοτσακιαχίδη ;

Ρεπορτάζ: Ζωή Χειμωνίδου

Τα… μαχαίρια τους ακονίζουν σιγά- σιγά, οι υποψήφιοι για τη διεκδίκηση των αυτοδιοικητικών θώκων, επιδιώκοντας να έχουν στη «φαρέτρα» τους, όσο το δυνατόν περισσότερα δυνατά… χαρτιά.

Ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές και συναντήσεις από τώρα, θέλοντας να διασφαλίσουν συμμετοχές στα ψηφοδέλτια, μία υπόθεση που αποδεδειγμένα, μοιάζει με «παζλ» για δυνατούς… λύτες.

Έχοντας συμπληρώσει 12 χρόνια στη θέση του δημάρχου Ηράκλειας, ο κ. Κλεάνθης Κοτσακιαχίδης, φαίνεται πως είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζει πρόβλημα, από το… αντίπαλον δέος, που ακούει στο όνομα Γιώργος Κουτσάκης, ο οποίος ήδη εκδήλωσε την επιθυμία του να διεκδικήσει το δήμο Ηράκλειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Infonews24, ήδη ξεκίνησαν οι διαρροές από το συνδυασμό του νυν δημάρχου Κλεάνθη Κοτσακιαχίδη.

Επισήμως, έχουν αποχωρήσει από την παράταξή του οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Χαβαλές, Λευτέρης Στοΐλας και Αναστάσιος Βεντζίδης.

Με το… ένα πόδι εκτός συνδυασμού, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές στο Infonews24, φαίνεται να είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι Ευγνωσία Συμεωνίδου και Βασίλης Σαββίδης.

Βέβαια, είναι ακόμη σχετικά νωρίς για να βγάλει κανείς ασφαλή συμπεράσματα. Το σίγουρο είναι πως η «μάχη» δεν θα είναι εύκολη.

Κοινοποίηση