Διαψεύδει τις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από το συνδυασμό του δημάρχου Ηράκλειας ο Β. Σαββίδης

Ρεπορτάζ: Ζωή Χειμωνίδου

Έντονη είναι η συζήτηση που γίνεται για μετακινήσεις, «μετεγγραφές» και συμμετοχή υποψηφίων, στα ψηφοδέλτια των υποψήφιων αιρετών για την τοπική αυτοδιοίκηση και η «μάχη» μέρα με την ημέρα «φουντώνει».

Αίσθηση προκάλεσε το χθεσινό δημοσίευμα του Infonews24, σχετικά με τις πρώτες μετακινήσεις δημοτικών συμβούλων σε συνδυασμούς.

(Διαβάστε το πατώντας εδώ http://www.infonews24.gr/index.php/info-news-sports/serres/item/13452-arxisan-oi-diarroes-apo-to-syndyasmo-tou-dimarxou-irakleias-kl-kotsakiaxidi  )

Σε επικοινωνία που είχε το Infonews24 με τον αντιδήμαρχο Στρυμονικού του δήμου Ηράκλειας Βασίλη Σαββίδη, ο τελευταίος διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από το συνδυασμό του δημάρχου Ηράκλειας Κλεάνθη Κοτσακιαχίδη.

«Είμαι αντιδήμαρχος, θα παραμείνω αντιδήμαρχος μέχρι το τέλος της θητείας και θα είμαι και πάλι αντιδήμαρχος με την εμπιστοσύνη και τη δύναμη του λαού και των συνδημοτών μου.
Δεν υπάρχει θέμα αποχώρησής μου από την παράταξη του δημάρχου Κλεάνθη Κοτσακιαχίδη,» δήλωσε χαρακτηριστικά στο Infonews24, ο κ. Βασίλης Σαββίδης.

Κοινοποίηση