Εγκαίνια του Κ.Ε.Π. Ηράκλειας και των γραφείων του Αυτοτελούς Τμήματος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου

Στις 9 Ιουλίου 2018 έγιναν τα εγκαίνια από τον Δήμαρχο κ. Κλεάνθη Κοτσακιαχίδη του Κ.Ε.Π. Ηράκλειας και των γραφείων του Αυτοτελούς Τμήματος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου, τα οποία μεταστεγάστηκαν σε ανακαινισμένο Δημοτικό Κτίριο στην κεντρική Πλατεία της Ηράκλειας.Παρόντες ήταν η εκπρόσωπος της Βουλευτή Σερρών κας Σταμπουλή Αφροδίτης, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ηράκλειας κα Ναλμπάντη Ευαγγελία, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηράκλειας κος Γκόγκας Νίκος, οι Αντιδήμαρχοι Ηράκλειας κος Γκάλιος Αλέξανδρος, κος Νεολιαντζής Αναστάσιος και κος Μουρατίδης Νικόλαος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗ κος Αναστασιάδης Κων/νος, η Δημοτική Σύμβουλος κα Στρίκου Όλγα, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καρπερής κος Μόσχος Ιωάννης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κος Πασχαλιάς Ευστάθιος, δημοτικοί υπάλληλοι και δημότες.

Μετά την τελετή του αγιασμού και την τέλεση των εγκαινίων, χαιρέτησε την εκδήλωση ο Δήμαρχος Ηράκλειας, ο οποίος αναφέρθηκε στο ιστορικό της ανακαίνισης του κτιρίου και στις ωφέλειες που προκύπτουν από την μεταστέγαση των δύο υπηρεσιών του Δήμου. Τέλος, ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές του έργου, ευχόμενος, στους καθ’ ύλην Αντιδημάρχους και στο υπαλληλικό προσωπικό, τα καλύτερα για την ορθή λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου και τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των δημοτών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανακαίνιση και η ενεργειακή αναβάθμιση του Δημοτικού κτιρίου υλοποιήθηκε μέσω Ευρωπαϊκών πόρων και του διασυνοριακού έργου ENERGYNET, καθώς και μέσω της ΣΑΤΑ του Δήμου.

Κοινοποίηση