Συναντήσεις με Σερραίους αγρότες είχε κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κώττας

Το… έδαφος για τη σημερινή επίσκεψη της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά στις Σέρρες, «προλείαινε» κλιμάκιο του κινήματος, που από το πρωί περιόδευσε σε χωριά του νομού Σερρών και είχε συναντήσεις με φορείς και αγρότες.

Στόχος του κλιμακίου ήταν να αναδείξει και να «κοινωνήσει» τις προτάσεις του Κινήματος για τον πρωτογενή τομέα, ενώ τα μέλη του κλιμακίου είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις καταστροφές που προκλήθηκαν στις καλλιέργειες από τα πρόσφατα, έντονα καιρικά φαινόμενα.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης, πρέπει άμεσα η κυβέρνηση να δει πως θα αποζημιώσει τους αγρότες, με τον ίδιο να τονίζει πως η κοινοβουλευτική τους ομάδα θα πάρει άμεσα πρωτοβουλίες, προκειμένου να αποκατασταθούν τα πολύ μεγάλα προβλήματα.

«Ερχόμαστε σε μία περίοδο που μπορεί να μην φαίνεται ενεργή πολιτικά, αλλά έχει μεγάλη ουσία, για να αναδείξουμε τη σημασία που έχει η κεντρική Μακεδονία για την ανάπτυξη της Ελλάδας. Βιώνουμε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για τα εθνικά μας θέματα.
Εμείς από την πρώτη στιγμή σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων και ζητήσαμε εθνική συνεννόηση γύρω από τα κρίσιμα ζητήματα που υπάρχουν και με την Τουρκία και με τα Σκόπια. Η συμφωνία δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από όσα λύνει,» δήλωσε ο κ. Χρηστίδης.

Ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής υπογράμμισε πως η κυβέρνηση μετράει αντίστροφα και πως η πίεση, η αγωνία, οι αρρυθμίες που παρουσιάζει η κυβέρνηση είναι στοιχεία που αντιλαμβάνεται ο καθένας μας στην καθημερινότητα.

«Η κυβέρνηση πληρώνει τα ψέματα, τις υποκρισίες και τους διχασμούς που προκάλεσε στην Ελληνική κοινωνία. Πρέπει να φύγει διότι είναι αναξιόπιστη. Δυστυχώς τα δύσκολα εξακολουθούν να είναι μπροστά μας. Εμείς είμαστε εδώ για να καταθέσουμε τη δική μας πρόταση, δεν γινόμαστε συμπλήρωμα κανενός. Οι αγρότες έχουν ανάγκη να αλλάξει η κυβέρνηση. Νιώθουν ότι έχει ποινικοποιηθεί η δουλειά τους. Νομίζω ότι εντός εξαμήνου θα έχουμε εκλογές,» τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης

Κοινοποίηση