Διαμαρτυρία Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών για την μετακίνηση αστυνομικών στην Λευκίμη Κέρκυρας

“Οι συνάδελφοι αστυνομικοί δεν είναι απλοί αριθμοί ούτε πιόνια σε σκακιέρα, είναι οικογενειάρχες με παιδιά” αυτό αναφέρει η έγγραφη διαμαρτυρία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων της Π.Ε. Σερρών αναφορικά με την μετακίνηση οχτώ αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών στη Λευκίμη Κέρκυρας για την αντιμετώπιση των αντιδράσεων πολιτών στη λειτουργία του ΧΥΤΑ Λευκίμης.

“Οι συνάδελφοι της Ο.Π.Κ.Ε. Σερρών ενημερώθηκαν πραγματικά την τελευταία στιγμή για την μετακίνηση τους και επιδόθηκαν σε έναν ‘’αγώνα δρόμου’’ να ενημερώσουν τις οικογένειες τους και να ρυθμίσουν τις υποχρεώσεις τους, έτσι ώστε να αναχωρήσουν για Κέρκυρα προκειμένου να εκτελέσουν την υπηρεσία τους” αναφέρει ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών Αναστάσιος Αραμπατζής.

Η Ένωση ζητά την άμεση αναγκαιότητα έκδοσης σαφών εντολών και οδηγιών για την αυστηρή τήρηση των κανονισμών και νομοθετημάτων που διέπουν την λειτουργία του Σώματος και διαφυλάττουν τα δικαιώματα του Αστυνομικού Προσωπικού απέναντι στις οιοσδήποτε αυθαιρεσίες και καταστρατηγήσεις αυτών από τους υπογράφοντες τις Διαταγές και τους χρονικούς περιορισμούς χορήγησης φύλλων πορείας και αναχώρησης των μετακινούμενων.

Κοινοποίηση